Konyalı teknik adama ağır sözler!

Bir dönem Trabzonspor’da oynayan Kucka, Türkiye'deki günleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kucka, “O dönemki teknik direktörle köy ligini bile kazanamazdınız.” dedi. Kucka, Ünal Karaman, Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal'la çalışmıştı.

Konyalı teknik adama ağır sözler!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Slovak orta saha Jurac Kucka, oynadığı dönemle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2015'te geldiği Trabzonspor'da 1,5 yıl forma giyen Kucka, Slovak basınında çıkan röportajında, şampiyonluk yarışıyla ilgili konuştu. 

Kucka, "Trabzonspor'da forma giydiğim dönemde yaşadıklarım inanılmazdı. Çılgın bir taraftar vardı gerçekten. Şampiyonluğu çok istediler. Çok da güçlenmiştik. Ancak o dönemki teknik direktörle köy ligini bile kazanamazdınız. Çünkü her antrenmanda aynı şeyi yapıyorduk" dedi. 

Kucka, "Türkiye'deki kariyerimin sona ermesi gerekiyordu. Çünkü bana güvenmiyorlardı. Bu da normal bir şey. Futbolda olağan bir durum. Tekrar İtalya'ya dönmek istiyordum ve sonrasında İtalya'ya geri döndüm" ifadelerine yer verdi.

Kucka, Trabzonspor forması giydiği dönemde Rıza Çalımbay, Ersun Yanal ve Ünal Karaman ile çalışmıştı.

Türk futbol tarihinde önemli başarılara imza atan Ünal Karaman, 29 Haziran 1966  Konya doğumlu. Profesyonel kariyerine Konyaspor'da başlayan Ünal Karaman'ın 1984 yılında Milli Takım U-18 kariyeri başladı. Bunun yanı sıra Ünal Karaman 2000- 2004 yılında Milli Takımda yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuştu.

konyali-teknik-adama-agir-sozler.jpgkonyali-teknik-adama-agir-sozler-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.