Konyalı tekvandocular madalyaları topladı

Konyalı tekvandocular Ümitler Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Erkeklerde Meram Belediyesporlu milli sporcu Abdullah Dönmez bronz madalya kazandı. Bayanlarda ise Sılanur Gencer ve Zeynep Taşkın altın madalyanın sahibi oldu.

Konyalı tekvandocular madalyaları topladı

Erzurum’da 73 ilden 2200 sporcunun katılımıyla düzenlenen Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi.

Şampiyonanın ikinci gününde mindere çıkan Meram Belediyespor takımından milli tekvandocu Abdullah Dönmez, 54 kg’da art arda yaptığı 7 zorlu maçın ardından Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

konyali-tekvandocular-madalyalari-topladi.jpeg

ÖDÜLÜNÜ KONYALI VALİ’DEN ALDI

Abdullah Dönmez bronz madalyasını Konyalı olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin elinden aldı. Abdullah Dönmez ile birlikte ilk sekize girmeyi başaran Meram Belediyesporlu tekvandocu Selin Sıtkı da Avrupa Ümitler Tekvando Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandılar.

konyali-tekvandocular-madalyalari-topladi.jpg

BAYANLARDA 2 ALTIN MADALYA GELDİ

Şampiyonada Konya TOHM sporcusu Zeynep Taşkın, 53 kilo Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Konya TOHM sporcusu Sılanur Gencer’de, 73 kilo Bayanlar kategorisinde altın madalya kazandı.

BAŞKAN KAVUŞ SPORCULARI KUTLADI

Meram Belediyespor’un ulusal ve uluslararası şampiyonalarda şehri ve ilçeyi en güzel şekilde temsil ettiğini ve gurur duyulacak başarıların altına imza attığını belirten Başkan Mustafa Kavuş, Türkiye üçüncüsü olan Abdullah Dönmez ile milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Selin Sıktı’yı tebrik etti.

Başkan Kavuş, çocuklarını spora teşvik eden ve bu başarılarda büyük pay sahibi olan aileleri de yürekten kutladığını söyledi.

konyali-tekvandocular-madalyalari-topladi-001.jpg

konyali-tekvandocular-madalyalari-topladi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.