Konyalı yıldız futbolcuya Avrupa'dan teklif yağıyor

Galatasaray'daki performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Abdülkerim Bardakcı'ya ilgi her geçen gün artıyor. Rus ekipleri CSKA Moskova ve Zenit'in takip ettiği milli futbolcuya Atalanta'da talip oldu.

Konyalı yıldız futbolcuya Avrupa'dan teklif yağıyor

Galatasaray haberleri: Sezon başında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan ligin ilk birkaç maçı haricinde büyük bir istikrar yakalayarak sarı kırmızılı ekibin vazgeçilmez oyuncusu olan Abdülkerim Bardakçı, performansıyla Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekti. Bardakcı'ya ilgi her geçen gün artıyor. Rus ekipleri CSKA Moskova ve Zenit'in takip ettiği milli futbolcuya dünya devi talip oldu. 

Dev ekibin Galatasaray'a yaptığı teklif ortaya çıkarken, flaş takas iddiası da gündeme geldi.

Sezon başında bu yana Galatasaray formasıyla 25 resmi maça çıkan 28 yaşındaki stoper, 2 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

RUS KULÜPLERİ PEŞİNDE

Geçtiğimiz günlerde milli futbolcu ile Rus ekipleri CSKA Moskova ve Zenit'in ilgilendiği iddia edilmiş ve sarı-kırmızılıların kapısını sezon sonunda çalacakları belirtilmişti.

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Abdülkerim Bardakcı'yı 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmiş ve 28 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

RUSLAR'DAN SONRA İTALYANLAR DA TALİP OLDU

Performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Abdülkerim'le ilgili bir başka transfer iddiası ortaya atıldı.

L'Eco di Bergamo'da yer alan habere göre; Atalanta, milli futbolcunun transferiyle yakından ilgileniyor.

Merih Demiral'ın sezon başında aldığı formayı kaybetmesi ve teknik direktör Gasperini'nin Caleb Okoli'yi takımda düşünmemesi nedeniyle stoper arayışlarına başlayan Atalanta'nın Abdülkerim'i gözüne kestirdiği belirtildi.

Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'a 4 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan %10 pay teklif edeceği öne sürüldü.

Victor Nelsson'a İspanya ve İngiltere'den ciddi taliplerin olmasından dolayı Abdülkerim Bardakçı'yı da aynı sezon içerisinde satmaya sıcak bakmayan Galatasaray'ın transfer dönemindeki koşullara göre karar vereceği öğrenildi.

GALATASARAY REDDEDECEK

Fakat sarı-kırmızılıların, Atalanta'nın yapmayı planladığı teklifi az bulduğu ve resmiyete dökülmesi halinde teklifi kabul etmeyeceği kaydedildi.

OKOLI TAKASLA GELEBİLİR

Galatasaray'ın da kış transfer döneminde Caleb Okoli ile ilgilendiği ancak transferinin gerçekleşmediği, Abdülkerim için teklif gelmesi halinde Okoli'yi takasla kadrosuna katmak isteyeceği de haberde yer alan bir başka bilgi oldu.

Ancak Okoli'nin Galatasaray'ın ilgisine sıcak bakmadığı ve yaz aylarında yeni fırsatlar beklediği belirtildi.

Atalanta'da ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam eden Okoli, bu sezon İtalyan ekibinde 13 maça süre aldı.

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum