Konya’nın 4 ilçesine lisans çıkartma yetkisi verildi

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir ilçelerindeki spor kulüplerine lisans çıkarma yetkisi verdi. Bu sayede bu ilçelerdeki spor kulüpleri, lisans işlemlerini Konya'ya gitmeden kendi ilçelerinde yapabilecekler.

Konya’nın 4 ilçesine lisans çıkartma yetkisi verildi

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir ilçelerinde bulunan spor kulüplerine lisans çıkarma yetkisi verildiği bildirildi.

“SPORUN TABANA YAYILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bu uygulamanın sporun tabana yayılması ve geliştirilmesine katkıda bulunacağını söyledi. Öztürk, " Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir ilçelerinde bulunan spor kulüplerine lisans çıkarma yetkisi verilmiştir. Bu sayede spor kulüplerinin lisans işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmelerini sağlayacağız. Bu da sporun tabana yayılması ve geliştirilmesine katkıda bulunacaktır. Sporun Konya'da daha da gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

konyanin-4-ilcesine-lisans-cikartma-yetkisi-verildi.jpg

UYGULAMADAN SPOR KULÜPLERİ DE MEMNUN

Bir spor kulübü yöneticisi, "Bu uygulamadan çok memnunuz. Artık lisans işlemleri için Konya'ya gitmek zorunda kalmayacağız. Bu da bize zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bu uygulamadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

konyanin-4-ilcesine-lisans-cikartma-yetkisi-verildi-001.jpg

konyanin-4-ilcesine-lisans-cikartma-yetkisi-verildi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum