Konya’nın kalbi hem futbolda hem de basketbolda atacak

Konya’da nefesler tutuldu, heyecan dorukta!. Konyaspor, hem futbolda hem de basketbolda zafer peşinde.

Konya’nın kalbi hem futbolda hem de basketbolda atacak

Konya’da nefesler tutuldu, heyecan dorukta!. Konyaspor, hem futbolda hem de basketbolda zafer peşinde. Süper Lig’de zirveyi kovalayan Yeşil-Beyazlılar futbolda Trabzonspor’u konuk ederken, basketbolda ise Federasyon Kupasını müzesine götürmek için yarı finalde Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile mücadele edecek.

HEDEF 3 PUAN

Süper Lig’de 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puana ulaşan ve ligin zirvesini namağlup olarak kovalayan Konyaspor, ligde Karadeniz ekibi Trabzonspor’u konuk edecek. İlhan Palut’un yönetimindeki yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleyi kazanarak zirve yarışındaki yerini korumak istiyor. Bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Konyaspor’da önemli bir eksiklik bulunmuyor.

KONYASPOR- TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Konyaspor- Trabzonspor maçı bugün saat 17:00'de beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Zorlu mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görevlendirildi.

konyaspor.jpg

BASKETBOLDA HEDEF FİNAL

Türkiye Basketbol Federasyonunun Ankara’da düzenlediği Erkekler Federasyon Kupası'nda mücadele eden ve kupayı müzesine götürmek isteyen Beysu Konyaspor Basketbol ise yarı finalde Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.

Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00’te başlayacak ve TBF YouTube’dan naklen yayınlanacak. Kupa’da grubunu lider olarak tamamlayan ve çeyrek finalde ise TED Ankara Kolejini mağlup ederek yarı finalde Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile eşleşen Konyaspor Basketbolda hedef finale kalmak.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.