Konyaspor 147 gün sonra iç sahada kazandı

Konyaspor iç sahadaki en son galibiyetini 12 Mayıs’ta Samsunspor’u 3-0 mağlup ederek almıştı. Yeşil-beyazlıların 3 puan hasreti tam 147 gün sürdü. Konyaspor bu şansızlığını Eyüpspor maçında kırdı, galibiyet golünü büyükşehir belediyesi paylaştı.

Konyaspor 147 gün sonra iç sahada kazandı

Konyaspor’un iç sahadaki galibiyet hasreti Eyüpspor maçında sona erdi. Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve Ali Çamdalı ile yola devam eden yeşil-beyazlı takım seyircisi önünde en son galibiyetini geçen sezon 12 Mayıs’ta oynanan Samsun maçında almıştı.

3 PUAN 147 GÜN SONRA GELDİ

Bu sezon deplasmanda Kasımpaşa ve Samsunspor’u yenen Konya ekibi evinde Galatasaray’a mağlup oldu, Kayseri ve Sivasspor’la berabere kaldı. Seyircilerin oynanan oyun nedeniyle protestoları da takım üzerinde baskı oluşturdu, teknik heyet eleştirilerin hedefi oldu.

konyaspor-147-gun-sonra-ic-sahada-kazandi.jpg

KONYASPOR BERABERLİK GOLÜNDEN SONRA AÇILDI

Konyaspor bugün oynanan Eyüpspor maçında 1-0 yenik duruma düşse de oyunu bırakmadı. Takım Yusuf Erdoğan’ın beraberlik golünden sonra açıldı ve Aleksic’in uzatmalardaki golü ile ilk iç saha galibiyetini aldı.

konyaspor-147-gun-sonra-ic-sahada-kazandi-001.jpg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GALİBİYET GOLÜNÜ PAYLAŞTI

Konyaspor'a 3 puanı getiren golü ve tribünlerde yaşanan sevinç görüntülerini Konya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından paylaştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.