Konyaspor 3 puan avında

Süper Lig'in ikinci maçında Başakşehir’i konuk edecek olan Konyaspor’da heyecan dorukta. Uzun bir aradan sonra taraftarıyla bulaşacak olan Yeşil-Beyazlılar, İstanbul ekibi karşısında 3 puan arayacak.

Konyaspor 3 puan avında

Hasret bitiyor, Konya’da futbol heyecanı yeniden start alıyor. Sezonu Sivasspor galibiyetiyle açan Konyaspor, kendi evinde ilk maçını Başakşehir ile yapacak. Kovid-19 pandemisinden ötürü 1.5 yıldır taraftarıyla bir Süper Lig maçında buluşamayan Yeşil-Beyazlılar, Başakşehir maçıyla bu özlemini giderecek.

Sivas deplasmanında aldığı galibiyetle sezona harika bir başlangıç yapan Konyaspor, Başakşehir engelini de aşıp çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

KONYASPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele bugün saat 19.15’te başlayacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılığını ise İlker Takpak ve Kamil Çetin yapacak. Zorlu mücadele beIN SPORTS HD 1’den naklen yayınlanacak.

21.RANDEVU

Konyaspor ile Başakşehir, bugün yapacakları maçla birlikte Süper Lig'de 21.kez karşılaşacak. İki takım arasında 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette geride kalan maçta Başakşehir'in galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Rekabette 8 karşılaşma ise eşitlikte sona erdi. Yeşil-Beyazlılar İstanbul ekibi karşısında aldığı iki galibiyeti de kendi sahasında aldı.

AŞI ÇADIRI KURULACAK

Konyaspor uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşmanın heyecanı yaşarken, stadyum önünde aşı çadırı kuracak. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Konya Halk Sağlığı tarafından Başakşehir maçı günü saat 12.00'den maç saatine kadar stadyumumuzun kuzeydoğusunda yer alan Çiftbaşlı Kartal Heykelinin yanında aşınızı olabileceksiniz. Haydi Büyük Konyaspor Taraftarı! İki doz aşını ol, stadyumumuzda buluşalım” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.