Konyaspor 3 puana şartlandı

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa’ya konuk olacak Konyaspor, rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Konyaspor 3 puana şartlandı

Süper Ligin 7.haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor'da hazırlıklar tamamlanırken, hedef rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek.

Hafta sonunu izin kullanarak ve dinlenerek geçiren Konyaspor, akşam saatlerinde İstanbul'a giderek maç kampına girecek. Yarın saat 20.00’da başlayacak zorlu karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak ve karşılaşma BeIN Sports HD 2’den naklen yayınlanacak

KASIMPAŞA İLE 21.RANDEVU

Konyaspor ve Kasımpaşa, Süper Lig’de yarın oynanacak olan maç ile 21.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 20 kez rakibi ile karşılaşan Konyaspor, bu maçlardan 9’unu kazanırken, 5’inde ise gülen taraf Kasımpaşa oldu. 6 maçta ise eşitlik bozulmadı. Konyaspor bu maçlarda 32 kez gol sevinci yaşarken, Kasımpaşa ise 25 golle buna yanıt verdi.

PALUT VE ARSLAN, İLK KEZ KARŞILAŞACAK

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, teknik direktörlük kariyerlerinde ilk kez birbirlerine karşı rakip olacak. İki başarılı çalıştırıcı, bu akşam oynanacak karşılaşmada birbirlerine karşı taktik savaşı vererek puan arayacak.

NUMANOĞLU 2’İNCİ KEZ YÖNETECEK

Konyaspor, Kasımpaşa maçının hakemi olan Tugay Kaan Numanoğlu yeşil-beyazlı ekibin 2.kez maçında düdük çalacak. Numanoğlu, Konyaspor’un geride kalan sezon kendi evinde oynadığı ve golsüz beraberlikle sahadan ayrıldığı Antalyaspor maçında düdük çalmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.