Konyaspor 8 kritik maça çıkacak

Süper Lig'de kritik haftalara girilirken, Konyaspor’u zorlu maçlar bekliyor. Ligi üst sıralarda tamamlamak isteyen Yeşil-Beyazlı takım, Kayserispor galibiyetiyle yeni bir başlangıç yapma hedefinde...

Konyaspor 8 kritik maça çıkacak

Süper Lig'de geri sayım başlarken şampiyon takım ve kümeden düşecekler kalan son 8 maçlık maratonla belli olacak.

Kritik haftalara girilirken Konyaspor’u da zorlu maçlar bekliyor. Yeşil-Beyazlı takım Sivasspor karşısında aldığı yenilgi ile 4 hafta sonra mağlubiyetle tanışırken, kaybedilen puanı telafi etmek istiyor. Kayserispor ile zorlu periyodun başlangıcını verecek olan Konyaspor, bu maçı kazanarak yeni bir seriye başlamak hedefinde. 

Ligi üst sıralarda tamamlamak isteyen Yeşil-Beyazlı takım, kalan 8 haftada karşılaşacağı rakiplerine ligin ilk yarasında 16 puan bırakmıştı.

Sezonun ilk yarısındaki Kayserispor maçında deplasmandan 2-1 galip dönen Yeşil-Beyazlılar, sahasındaki Çaykur Rizespor maçında 1-0 öndeyken maçı 1-1 tamamlayabilmişti. Hatay deplasmanında 3 puanı bırakan Konyaspor, kendi evinde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’ı konuk etmiş ve bu maçı 4-3’lük skorla geçmişti. Daha sonra Karagümrük deplasmanına çıkan yeşil beyazlılar, zorlu mücadeleyi 2-1 kaybetmişti. Göztepe’yi kendi sahasında ağırlayan Yeşil-Beyazlı takım, rakibine 3-2’lik sonuçla mağlup olmuştu.

Konyaspor, Trabzonspor’a da 3-1 yenilirken, Antalyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Sezonun ilk devresindeki 8 maçta yalnızca 2 galibiyet alan yeşil beyazlılar, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplarken, 16 puan bırakmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.