Konyaspor, Adana Demirspor’a konuk olacak

Konyapor, 11. hafta maçında bugün ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor’a konuk olacak. Geçen hafta evinde Gaziantep FK karşısında şok yenilgiyle sarsılan Yeşil beyazlılar kritik maçtan puan ya da puanlar almayı arzuluyor.

Konyaspor, Adana Demirspor’a konuk olacak

Süper Lig’de 11. Hafta kritik bir maça sahne olacak. Geçen hafta sahasında Gaziantep FK karşısında şok yenilgiyle sarsılan Konyaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un kazandığı haftada ikinci sıraya gerileyen Adana Demirspor’la karşı karşıya gelecek.

Bugün ligde en zor sınavlarından birine çıkacak olan Yeşil Beyazlılar zorlu mücadeleden puan ya da puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

DÜDÜK, HÜSEYİN GÖÇEK’TE

Yeni Adana Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak müsabakada İstanbul Bölgesi’nden Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Gökhan Barcın yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yasin Kol.

KARAYEL DIŞINDA EKSİK YOK

Konyaspor, Adana Demirspor karşısında Cebrail Karayel’den yararlanamayacak. Yeşil beyazlı ekipte tedavisine devam edilen Karayel dışında eksik bulunmuyor.

CALVO FORMASINA KAVUŞUYOR

Anadolu Kartalı’nda bir maçlık cezasını tamamlayan Kosta Rikalı oyuncu Francisco Calvo, Adana Demirspor maçında formasına kavuşacak.

ADİL DEMİRBAĞ KART SINIRINDA!

Takımda ceza sınırında bulunan tek futbolcu ise Adil Demirbağ. Tecrübeli stoper Adana Demirspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alamayacak.

Adana Demirspor’da ise kritik karşılaşma öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Adana Demirspor - Konyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Adana Demirspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Adana Demirspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma 23 Ekim Pazar günü saat 17:00’de başlayacak.

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Adana Demirspor, Konyaspor’u Yeni Adana Stadyumu’nda konuk edecek.

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 11. Haftasında oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. Adana Demirspor - Konyaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Gökhan Barcın yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yasin Kol.

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Adana Demirspor ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 11. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini maç günü açıklaması bekleniyor.

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Adana Demirspor - Konyaspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.