Konyaspor, Akdeniz deplasmanında

Lige fırtına gibi giren ve ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Konyaspor, yaptığı flaş transferler ile dikkat çeken Adana Demirspor’a konuk olacak. Yeşil-Beyazlı ekip hedef 3’te 3 yapmak.

Konyaspor, Akdeniz deplasmanında

Süper Lig'de 3'üncü hafta birbirinden zorlu maçlara sahne olacak. Lige fırtına gibi giren ve ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Konyaspor, yaptığı flaş transferler ile dikkat çeken Adana Demirspor’a konuk olacak.

Yeşil-Beyazlı ekip 3’te 3 yapmayı hedeflerken, son yılların en iyi lig başlangıçlarından birini de yapmanın peşinde. Henüz galibiyet ile tanışamayan ev sahibi ekip ise karşılaşmayı kazanarak taraftarına üç puan hediye etmek istiyor.

ADANA DEMİRSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor - Konyaspor karşılaşması Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede Alper Ulusoy düdük çalacak. Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Kemal Yılmaz üstlenecek. Yeni Adana Stadyumu'ndaki mücadele saat 21:45’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayımlanacak.

ADANA DEMİRSPOR – KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

ADANA DEMİRSPOR: Muric - Svensson, Kaan Kanak, Sinan Kurt, Tayyib Talha Sanuç, Rassoul, Akintola, Gökhan İnler, Belhanda, Castro, Balotelli

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Abdülkerim, Ahmet Çalık, Guilherme, Endri Çekici, Soner, Bytyqi, Hadziahmetovic, M'Poku, Cikalleshi.

İKİ EKİP 29 YIL SONRA KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan iki ekip Süper Lig'de 29 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecek. Konyaspor-Adana Demirspor en son 15 Mart 1992 tarihinde karşılaşmış ve söz konusu maçı Adana Demirspor 1-0 kazanmıştı. Öte yandan Yeşil-Beyazlı takım lig tarihinde en farklı galibiyeti ise Adana Demirspor'a karşı aldı. Konyaspor 1991 yılında Akdeniz ekibini 8-0 mağlup etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.