Konyaspor - Alanyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor’un sahasında Alanyaspor ile oynayacağı maça saatler kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu zorlu mücadelede VAR koltuğunda oturacak hakemi açıkladı.

Konyaspor - Alanyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Konyaspor, Süper Lig'in 15. Haftasında bugün saat 16:00'da Alanyaspor'u konuk edecek. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye artık saatler kaldı. Zorlu mücadelede  Aydın Bölgesinden Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara apacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre VAR koltuğunda Özgüç Türkalp oturacak. AVAR'da ise Mustafa İlker Coşkun yer alacak.

Konyaspor - Alanyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Konyaspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 16:00’da başlayacak.

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI NEREDE?

Konyaspor, Alanyaspor’u Konya Büyükşehir Stadyumu’nda konuk edecek.

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF, Süper Lig’de 15. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri Dijital Atama Yöntemi ile belirledi. Mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre VAR koltuğunda Özgüç Türkalp oturacak. AVAR'da ise Mustafa İlker Coşkun yer alacak.

KONYASPOR - ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (KONYASPOR - ALANYASPOR CANLI ANLATIM)

Konyaspor - Alanyaspor maçı beINSports 2 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.