Konyaspor-Alanyaspor maçları berabere bitmiyor

Konyaspor ile Alanyaspor, cumartesi günü Konya’da yapacakları maçla ligde 11. kez karşı karşıya gelecek. Lig'de bugüne dek Konyaspor ve Alanyaspor 10 kez karşılaşırken, her iki takımda sahadan 5’şer kez galibiyetle ayrıldı.

Konyaspor-Alanyaspor maçları berabere bitmiyor

Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, cumartesi günü Konya’da yapacakları maçla Süper Lig tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de bugüne dek Konyaspor ve Alanyaspor 10 kez karşılaşırken, her iki takımda sahadan 5’şer kez galibiyetle ayrıldı. İki rakip arasında oynanan Süper Lig maçlarının hiçbiri ise beraberlikle sonuçlanmadı.

Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmalarda Konyaspor, rakibine 17 gol atarken, kalesinde ise 16 gol gördü. İki takım arasında oynanan maçlarda en çok alınan sonuç 3-2 olurken, en gollü karşılaşma 4-2'lik Konyaspor'un galibiyeti oldu.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Alanya'da oynanan maçı Khouma Babacar'ın tek golüyle Alanyaspor 1-0 kazanırken, Konya’da oynanan karşılaşmayı Sokol Cikalleshi’nin kaydettiği gol ile Konyaspor 1-0 kazandı.

Öte yandan Süper Lig kariyerinde Konyaspor'a rakip olduğu yedi maçın sadece birini kazanan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz (4B 2M), tek galibiyetini ise Mart 2009'da deplasmanda aldı (Konyaspor 0-1 Galatasaray).

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.