Konyaspor, Antalya karşısında

Konyaspor, sezonun son maçında Antalyaspor’a konuk olacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Yeşil-Beyazlılarda hedef 3 puanla ligi tamamlamak.

Konyaspor, Antalya karşısında

Süper Lig'de heyecan bugün oynanacak olan maçlarla sona erecek. 42. hafta maçında Antalyaspor ile Konyaspor kozlarını paylaşacak. Haftaya 49 puanla 11’inci sırada giren Konyaspor, zorlu Antalya deplasmanından 3 puanla ile ayrılarak sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. 

Yeşil-Beyazlılarda sakat olan ve tedavileri devam eden Alper Uludağ, Deni Milosevic, Marin Anicic, Musa Çağıran, Oğuz Kağan, Artem Kravets, Marko Jevtovic, Samuel Eduok, Ozan Can Oruç bugün oynanacak olan Antalyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

Öte yandan Antalyaspor'da ise sakatlıkları süren Jean Armel Drole, Serdar Özkan ve Doğukan Sinik, kadroda yer almayacak.

ANTALYASPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Antalyaspor - Konyaspor maçı bugün saat 18:00'de beIN Sports Max 1'de canlı yayınlanacak. Antalya Stadyumunda oynanacak olan zorlu mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak.

ANTALYASPOR İLE 45.RANDEVU

Konyaspor bugüne kadar kırmızı beyazlı takımla toplamda 44 kez karşılaşırken, Süper Lig’de ise 22. kez karşı karşıya gelecek. Spor Toto 2. Lig'de 22 kez, Türkiye Kupası'nda 2, Spor Toto Süper Lig'de 20 ve 1 kez de hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki takımın toplamda mücadelesinde Konyaspor 17 galibiyet, 15 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

PALUT VE YANAL 3.KEZ RAKİP OLACAK

Sezonun son karşılaşması olan Konyaspor-Antalyaspor maçı iki takımın teknik adamlarının da rekabetine sahne olacak. İlhan Palut ve Ersun Yanal  daha önce iki kez birbirlerine rakip oldu.  İlk karşılaşmalarında birbirlerine karşı üstünlük kuramayan her iki teknik adam ikinci karşılaşmalarında sahadan galip olarak ayrılan Ersun Yanal olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.