Konyaspor Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Konyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım karayolu ile Antalya’ya hareket etti.

Konyaspor Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Cuma günü saat 21.00’de Antalyaspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı takım Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular taktik idman sonrası çalışmasını tamamladı.

konyaspor-antalyaspor-maci-hazirliklarini-tamamladi.jpg

Antrenman sonrası tesislerde öğle yemeği yiyen futbolcular karayoluyla Antalya’ya hareket etti. Konyaspor’da kırmızı kart cezalısı Adil Demirbağ ve sakatlığı süren Muhammed Demir dışında eksik yok.

Hafta başından buyana takımla çalışan Francisco Calvo’nun ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Sezona 1 puanla başlayan Konyaspor ilk galibiyetini Antalyaspor deplasmanında almayı hedefliyor.

konyaspor-antalyaspor-maci-hazirliklarini-tamamladi-003.jpg

SÜPER LİG'DE 25, TOPLAMDA 51'İNCİ RANDEVU

Antalyaspor ile Konyaspor toplamda 50 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 13 galibiyet, 18 beraberlik ve 19 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig’de 24 kez karşılaşırken kırmızı-beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet, 13 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti.

ANTALYASPOR EVİNDE ÜSTÜN

İki takım arasındaki mücadelelerin 22’si TFF 2. Lig, 2’si Türkiye Kupası, 2’si hazırlık maçı ve 24’ü Süper Lig karşılaşması olarak tarihteki yerini aldı. İki takım Antalya'da ise toplamda 22 kez karşılaştı. Antalyaspor sahasında oynadığı maçlarda rakibine karşı 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

17 MAÇ 1-0 BİTTİ

Kırmızı beyazlılar ile Konyaspor arasında en çok alınan skor 17 maç ile 1-0 olarak istatistiklere yansıdı. İki takım arasında 8'er maç 0-0 ve 1-1, 7 maç 2-0, 3 maç 2-1, 2'şer maç 3-1 ve 3-2, 1’er maç da 2-2, 3-0 ve 3-3 sona erdi.

konyaspor-antalyaspor-maci-hazirliklarini-tamamladi-001.jpg

konyaspor-antalyaspor-maci-hazirliklarini-tamamladi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.