Konyaspor, ara haftalarda 10 puan topladı

Süper Lig'de bu sezon toplam 42 haftanın 9'unda maçlar hafta içinde oynanırken, Konyaspor ara haftalarda 10 puan topladı.

Konyaspor, ara haftalarda 10 puan topladı

Süper Lig'de takım sayısının 21'e yükseltilmesi, geçen sezonun pandemi nedeniyle Temmuz ayında sona ermesi ve önümüzdeki yaz Avrupa Şampiyonası'nın olması bu sezonun sıkışık bir takvimde oynanmasına neden oldu. Toplam 42 haftanın dokuzunda maçlar, hafta içinde oynandı. 

Ligde 49 puanı bulunan Konyaspor, ara haftalarda oynadığı 9 maçta 10 puan topladı. Yeşil-Beyazlı takım, Kayserispor ve Galatasaray maçlarını galibiyetle kapatırken, Başakşehir, Kasımpaşa, Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarını berabere tamamlayarak haftayı 1 puanla kapattı. Konyaspor, hafta içinde oynadığı Çaykur Rizespor  ve Fenerbahçe maçlarını kaybetti.  Yeşil-Beyazlılar hafta içinde oynadığı maçlarda rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Öte yandan Süper Lig’de Beşiktaş, ara haftalarda da zirveyi kimseye kaptırmadı. Siyah-beyazlılar, oynadığı maçlarda 20 puan topladı. Beşiktaş’ı 19 puanla Trabzonspor, 18 puanla Sivasspor, 16 puanla Galatasaray, 12 puanla Fenerbahçe takip etti. Denizlispor ve Kasımpaşa 5 puan toplarken, Antalyaspor 6 puan toplayarak hafta arasında en düşük puan toplayan takımlar oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.