Konyaspor ara vermeyecek

Antalyaspor mağlubiyetiyle, Şampiyonlar Ligi yarışından kopan Konyaspor’da gözler ligin 37. haftasında iç sahada oynanacak olan Hatayspor maçına çevrilirken, teknik direktör İlhan Palut’un toplantı yaparak oyuncularını sert bir dille uyaracağı kaydedildi.

Konyaspor ara vermeyecek

Antalyaspor mağlubiyetiyle, Şampiyonlar Ligi yarışından kopan ve Avrupa yolunda konumunu korumak isteyen Konyaspor’da gözler ligin 37. haftasında iç sahada oynanacak olan Hatayspor maçına çevrildi.

Yeşil-beyazlılar ara vermeden zorlu mücadelenin hazırlıklarına bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla başlayacak.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilecek olan antrenmanın, salonda yapılan CORE çalışması ile başlayacağı kaydedildi.

Antalyaspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcuların, yenileme çalışması ile antrenmanı tamamlayacağı, diğer futbolcuların ise sahada topla oyun ve çift kale maç ile antrenmanı tamamlayacağı kaydedildi.

konyaspor-002.jpg

ANTRENMAN ÖNCESİ TOPLANTI

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, antrenman öncesinde oyuncuları ile toplantı yapacağı kaydedildi. Genç teknik adamın Antalyaspor karşısında yapılan hataları ele alacağı ve öğrencilerini sert bir dille uyaracağı öğrenildi.

Özellikle savunmada yapılan hatalar, teknik direktör İlhan Palut’u sinirlendirmiş ve maç sonunda yaptığı açıklamada, “Her türlü golü yemeye başladık. Duran toptan, ceza alanı karambolden, 10 kişi takımdan gol yiyoruz. Golün her şeklini her maç yemeye başladık. Takım savunmasını çok iyi yaptığımız zaman inanılmaz savrulmalar yaşıyoruz. Madolyonun diğer yüzüne bakarsak savunma anlamında oraya çok çalışmamıza rağmen başarılı olamıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.