Konyaspor arayı kapatıyor

Ligin 22. haftasında Trabzonspor, Giresunspor beraberliğiyle son 4 maçta 6 puan kaybederken, Konyaspor ise Adana Demirspor galibiyetiyle lider ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi.

Konyaspor arayı kapatıyor

Süper Lig’de 22.hafta maçları bugün oynanacak olan 2 maçla tamamlanacak. Heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olan 22. haftada Trabzonspor, Giresunspor beraberliğiyle son 4 maçta 6 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

En yakın takipçisi Konyaspor ise 1 maç eksiği ile kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 42'ye çıkarttı ve lider Trabzonspor arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Yeşil-beyazlılar, zirve yarışında yoluna emin adımlarla ilerlerken en yakın takipçileri Fenerbahçe 6, Beşiktaş ve Hatayspor’a ise 7 puan fark attı.

Yeşil-beyazlılar ligin 23.haftasında İzmir deplasmanında Altay’a konuk olurken, Trabzonspor ise Galatasaray’a konuk olacak.

Süper Lig'in 22. haftasında salı ve çarşamba günü oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumu ve kalan maçların programı şöyle:

konyaspor-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.