Konyaspor başkan adaylarını bekliyor

Konyaspor Kulübü, 24 Mayıs Pazartesi günü olağanüstü genel kurula giderek 22. başkanını seçecek.

Konyaspor başkan adaylarını bekliyor

Konyaspor Kulübünün 21. başkanı olarak 2018 yılındaki yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen ve koltuğu Fatih Yılmaz’dan devralan Hilmi Kulluk, yönetim kuruluyla yaptığı toplantının ardından 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Yaklaşık 4 yıldır Konyaspor Kulübü Başkanlığını yürüten Hilmi Kulluk, bu süre zarfında bir çok projelere imza attı. Ancak son dönemde yaşanan olumsuz gelişmeler neticesinde yönetim kurulu kararı ile olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü olağanüstü genel kurula gidecek olan Konyaspor Kulübü, 22. başkanını seçecek.

ADAYLAR BEKLENİYOR

Öte yandan Konyaspor’da başkanlık konusunda tam kapanma sonrasında hareketliliğin artması bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar da bir taraftan çıkacak adayları merakla beklerken, diğer yandan da  genel kurul sürecinin ilk oturumda gerçekleştirilmesini ve bir an önce yeni sezon planlamasının yapılmasını istiyor. Yönetim için şu ana kadar hiçbir isim çıkmazken, geçtiğimiz dönemlerde Başkanlık için aday olanların tekrar aday olabilecekleri ifade edildi. 

21 BAŞKAN GÖREV YAPTI

Yeşil-Beyazlıların tarihinde şimdiye kadar 21 farklı kişi başkanlık yaptı.

Konyaspor’da geçmişten günümüze kadar kulüp başkanlığı görevinde bulunanların isimleri  şöyle:

Ahmet Yüzbaşıgil, Mehmet Çolakoğlu, Mustafa Bülbül, Süleyman Çınar, Ahmet Öksüz, Kudret Erdirençelebi, Algun Tunçalp, Metin Ortakarpuz, Numan Erkan, Sait Gönen, Hamdi Uçarok, Mehmet Okdut, Mevlüt Sarı, Mustafa Bayram, Mehmet Köseoğlu, Mustafa Yayla, Mehmet Ali Kuntoğlu, Bahattin Karapınar, Ahmet Şan, Fatih Yılmaz ve Hilmi Kulluk.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum