Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen istifa etmedi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve bazı kulüp yöneticileri spor medyası ile bir araya geldi. Toplantıda Özgökçen’in yapacağı açıklamalar merakla bekleniyordu. “2 ayda bir genel kurul yapılmaz” diyen Özgökçen, yönetimiyle göreve devam edecek.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen istifa etmedi

Konyaspor’da Pendikspor mağlubiyeti sonrası taşlar yerinden oynadı. Taraftarlar maç sonrası hem yönetimi hem de teknik heyeti istifaya çağırdı. Yeşil-beyazlı takımda alınan kötü sonuçların faturası hocaya çıktı. Yönetim pazar günü Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Teknik direktörlük görevi için Dirk Kuyt ile anlaşıldığı ve Hollandalı teknik adamın Konya’da olduğu iddiaları ortaya atılırken, Başkan Fatih Özgökçen ve yönetimde yer alan bazı isimler bugün spor medyası ile bir araya geldi.

İşte Fatih Özgökçen’in açıklamalarından öne çıkanlar:

- Çok yüklü bir futbolcu ödemeleri olduğu için Tatlıcak Tesislerini satmak zorunda kaldık. Alt yapı için Kayacık'ta yeni tesisler yapıldı ve hiç kimseyi mağdur etmedik.

- Başarısızlıkta birinci sorumlu olarak beni yazabilirsiniz.

- Ligi 3. olarak bitirdik yine 2-3 transfer yapıp şampiyon olmadık diye ağır eleştiriler aldık. Bu başarıyı hiç bir zaman sahiplenmedik.

- Konyaspor'un 100. yılını hem futbolda hem basketbolda başarılarla taçlandırdık. Avrupa kupasına katıldık.

- Konyaspor adına talihsizlikler Vaduz maçıyla başladı. Gruplara kalabilsek gelir anlamında daha iyi durumda olabilirdik.

- Konyaspor'un menfaatleri ve kurumsal yapısı için İlhan Palut ile yollarımızı ayırdık. Yeni bir hocayla anlaştık.

konyaspor-baskani-fatih-ozgokcen-aciklama-yapiyor.jpeg

- Biz koltuk sevdalısı yada Konyaspor kulübünü kullanarak bir yerlere gelme amacında değiliz. Siyasi başkan söylemleri ile karşı karşıya kaldık. Herkesin gönül verdiği siyasi parti olabilir. Bizim amacımızda Konyaspor'un iyiliği ve menfaati için objektif bir şekilde çalışmaktır.

- Genel kurul kararı aldık, bizi eleştirenler Konyaspor'un kötü yönetildiğini iddia edenler ne aday oldu nede liste ortaya çıkardı. Şimdi yine istifa yine genel kurul. Konyaspor Kulübüne hizmet edecek, şehrin yöneticilerinden destek alacak kim varsa bizde destek verelim hemen yönetimi devredelim. Konyaspor iki üç ayda bir seçim mi yapacak.

- Yönetimde bulunan isimler Konyaspor'a 160 milyon lira destek sağladı. Herkes eleştirel noktada ağzına geleni söylüyor ancak maddi noktada aynı desteği göremiyoruz. Konya olarak kenetlenmemiz lazım. Bunun şehre ve takıma bir hiçbir katkısı yok.

konyaspor-baskani-fatih-ozgokcen-aciklama-yapiyor-001.jpeg

- Aleksandar Stanojevic kendi isteği ile Konyaspor'dan ayrıldı. Biz hocayı göndermedik. Bu noktadan sonra benim kulübe mental olarak faydalı olamam dedi.

- Konyaspor'da en önemli konu maddiyattır. Şehir olarak bütünleşmemiz lazım.

- Pendik gol attığı zaman bazı taraftar gruplarının sevindiğini gördük. Böyle maça geleceklerse gelmesinler. Konyaspor Kulübü Başkanına kızgınmış diye böyle bir tavır içinde olunamaz. Bu hainliğin bir göstergesidir, ona ilişkin gerekli önlemleri alacağız.

- Yeni hocayla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Rabbim en iyi kararı almayı bize nasip etsin.

- Konyaspor delegesi olup köşe yazılarında Konyaspor ile ilgili asılsız iddialar yazan kişilerle ilgili de disiplin mekanizmalarını çalıştırıp gerekli kararları alacağız.

- Konyaspor'u daha iyi yerlere getirecek, maddi noktada olanakları olacak ve şehrin desteğini alacak kim varsa üzerine basarak söylüyorum biz yönetimi devretmeye hazırız.

konyaspor-baskani-fatih-ozgokcen-istifa-etmedi.jpeg

- Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorunlarını yanıtlıyor.

- Kaleci Paul Bernardoni'nin alacaklarından dolayı ihtarname gönderdiği doğrudur.

- Özgökçen, Dirk Kuyt alternatiflerden bir tanesi şuan anlaşma sağlanmış değil.

- Bizim iç bünyemizde Aykut Kocaman ile çalışmanın doğru olmayacağını düşündük. Bize uygun olan en iyi isimle anlaşmak istiyoruz. Sabırlı olmamız lazım anlaşma Adana Demirspor maçı öncesinde de olabilir sonrasına da kalabilir.

- Stanojevic'e tazminat ödenmedi, geçmiş alacakları ve gelecek 1,5 aylık alacakları ödendi.

- Devre arasına kadar durumumuzu oyuncuların kapasitesini bir görelim devre arasında gerekli hamleleri yaparız.

- Eski Bakanımız Murat Kurum'un boşluğunu belediyelerimizin doldurması lazım. Belediyelerimizin her zaman desteği mevcut ama bu dönem biraz daha üzerlerine çıkmasını istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum