Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın toplantısı düzenledi

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda kadroya kazandırılan 5 futbolcudan 4’üne bonservis bedeli ödemediklerini belirten Özgökçen, kombine bilet fiyatlarını da açıkladı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın toplantısı düzenledi

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Dedeman Otelde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

5 Haziran 2021’de zor bir dönemde bu göreve geldiklerini belirten Fatih Özgökçen, “Göreve geldiğimizden günden itibaren yönetim olarak kurumsallaşmaya olarak önem veriyoruz. Birçok projeye imza attık. Bunlardan bir tanesi Çevre ve şehircilik bakanlığımız ile birlikte ortaklaşa hayata geçirdiğimiz yeşil tribün projesi. Bundan sonra da devam edeceğiz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz.” diye konuştu.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Konyaspor Basketbol Takımında hedeflerinin süper lig olduğunu belirten Özgökçen, bu hedefimize ulaşmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Göreve başladıklarında bir çok kişi tarafından eleştiriye uğradıklarını dile getiren Başkan Özgökçen, “Eleştirilere rağmen biz bir hedef belirlemiştik. Hedefimiz ilk ondu. Tabii zor zamanlar geçirdik. Özellikle Ahmet Çalık kardeşimizin vefatı bizi oldukça etkiledi. Fatih Korkmaz kardeşimizi kaybettik.

Konyaspor futbol takımı ligi tarihinin en yüksek puanını toplayarak tamamladı. Konyaspor büyük bir kulüptür. Bu takım bir gün şampiyon olacak.” dedi.  

4 FUTBOLCUYA BONSERVİS BEDELİ ÖDEMEDİK

Konyaspor’un 5 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında mücadele edeceğini söyleyen Özgökçen, “Bu nedenle transfer çalışmalarımıza başladık. Birçok futbolcu takip ettik. İlhan hocamızın oyun sistemine uygun futbolcuları araştırdık. Transferlerimiz devam edecek. Konyaspor'un bir kuruşu bizim için değerlidir. Bunun içinde transfer çalışmalarımızda bunu ön planda tutarak yol aldık. Aldığımız 5 futbolcudan 4’üne bonservis bedeli ödemedik. Tesislerimizin yapımı devam ediyor. İnşaatımız biraz gecikebilir. Malum inşaat sektöründe ki artışlardan kaynaklanan bir durum bu. Ama bittiğinde Türkiye'nin önde gelen tesislerden bir tanesi olacak.” açıklamalarında bulundu.

KULÜP BORCU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kulübü 320 milyon borç ile devir aldıklarını aktaran Başkan Fatih Özgökçen, “Bu borcun 220 milyonunu ödedik. Bunlar içinde kamu bankaları, futbolcu ödemeleri ve eski yöneticilerin emanetleri vardı.” diye konuştu.  

“YENİ OYUNCULARI KADROMUZA KATACAĞIZ”

Konyaspor’un önümüzdeki sezonda 3 kulvarda yarışacağını söyleyen Başkan Özgökçen, “Bu kulvarlarda başarı yakalamak için transferleri erken bitirmek zorundayız. 5 oyuncuyu kadromuza kattık. Şu anda da görüştüğümüz futbolcular var. En kısa sürede de kadromuza yeni oyuncuları da katacağız.” Dedi.

Konyaspor'a destek çağrısı yapan Özgökçen, ürünlerde ekstra bir indirim olmayacağını, yeni formalarının ise Temmuz ayında geleceğini belirtti.

Özgökçen “Takımımızdan ayrılacak olan futbolcularımız olacak. Oyuncularımıza da gelen teklifler var. Bunun değerlendirmesini yapacağız.

Sosyal medyada konuşulan isimler gündemimize gelmedi. Görüşmedik. Zaten görüşmüş olsaydık almış olurduk.”

SPONSORLUK İÇİN KONYA DIŞINDAN TEKLİF VAR

Sponsor görüşmelerinin sürdüğünü belirten Özgökçen, “İsim sponsorluğu konusunda görüşümüz belli. Ama hatırı sayılır bir gelir olursa olabilir. Konya dışından teklifler var. Masaya yatırıp değerlendireceğiz.” dedi.

KOMBİNELER NE KADAR OLACAK?

Bu sezon kombinelerin Avrupa Ligi'ni de kapsayacağını belirten Başkan Özgökçen, “Hedefimiz 42 bin kombineye ulaşmak. Fiyatlar geçen sezonla aynı olacak. Konyaspor'un FIFA nezdinde devam eden Jevtovic, Hurtado ve Shengelia dosyaları ödemeler yapılarak kapatıldı. Transferler ise devam edecek.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.