Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: Hedefimiz şampiyonlar ligi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Özgökçen, Kayserispor karşısında alınan galibiyetle birlikte hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: Hedefimiz şampiyonlar ligi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

Kayserispor karşısında alınan galibiyetle birlikte hedeflerine yaklaştıklarını kaydeden Başkan Özgökçen, “ Artık 9 hafta kaldı. Ligin boyu kısaldı. Kayserispor son haftalarda oldukça güzel oyun sergileyen bir takım. Tabi ki ilk yarı biraz bizim belki oyundan düşmemiz söz konusuydu ama. İkinci yarı baktığınız zaman Konyaspor şuana kadar bir çok maçta oynadığı güzel oyunu sergilemeyi bildi. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Konyaspor olarak hedeflerinin belli olduğunu ve bu hedefe ulaşmak adına çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “ Tabi ki kendimize bir hedef belirledik. İnşallah o hedefe ulaşıncaya kadar bize durmak yok. Çalışmaya devam edeceğiz. 9 hafta sonunda da o hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bu arada Kayesrispor Başkanı Berna hanım nezdinde tüm yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.