Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: İlhan hocamızla devam edeceğiz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile en kısa süre içinde sözleşme imzalayacaklarını belirtirken, şampiyonluk yarışında Trabzonspor’un en yakın takipçisinin Konyaspor olduğunu söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: İlhan hocamızla devam edeceğiz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile en kısa süre içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Özgökçen, şampiyonluk yolunda Trabzonspor’un avantajlı konumda olduğunu ancak en yakın rakibinin ise Konyaspor olduğunu söyledi.

Independent Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Başkan Özgökçen, ligin 18 haftalık kısmının geride kaldığını kaydederek “Trabzonspor bu noktada büyük bir avantaj elde etti. En azından 18 haftalık periyot içerisinde. Sonuç itibariyle futbol oyunu 3 ihtimalli bir oyun. Bir de 20 takıma baktığınız zaman hepsi gerçekten büyük ölçüde para harcıyor. Bütün yönetimler zamanlarını bu noktaya yoğunlaştırıyor. Ortada bir emek var. Bunun ne olacağını şu anda kestirmek zor ama puan olarak tabii ki Trabzonspor avantajlı ondan sonra da en yakın rakibi biziz” diye konuştu.

“SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ”

Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme imzalayacaklarını da kaydeden Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “Daha önce de açıkladığımız gibi İlhan Hocamızla başarıya endeksli bir çalışma içerisinde olmayacağımızı belirtmiştik. Ortada bir başarı olmasa dahi Konyaspor'un hedeflerini yerine getirmek istiyorsanız uzun süreli ve uzun soluklu bir çalışma içerisine girme zorunluluğunuz var. Nitekim bu başarıyla taçlandığı zaman işleriniz belki biraz daha kolaylaşabiliyor. Biz İlhan hocamızla devam edeceğiz inşallah kısa sürede bir sözleşme de akdederiz” dedi.

konyaspor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.