Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu kameralar karşısında

Konyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, spor muhabirleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. İşte Özgökçen'in açıklamalarından öne çıkanlar.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu kameralar karşısında

Konyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, spor muhabirleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. Başkan Özgökçen Konya'da birlik ve beraberliğin sağlandığını söyledi.

'ARADIĞIMIZ DESTEĞİ BULDUK'

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Kayacık tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özgökçen, 5 Haziran'da yapılan genel kurulda söyledikleri birlik ve beraberliği geçen süre sağladıklarını açıkladı. Başkan Özgökçen "Malumunuz 5 Haziran'da görevi aldık. Orada birlik ve beraberliği ön planda tutacağımızı söylemiştik. Belediye başkanlarımızı, odalarımızı ziyaret ettik, aradığımız desteği gördük. Şehrimizin markası için çalışacağız" diye konuştu.

'YENİ SPONSORLAR BULACAĞIZ'

Fatih Özgökçen, kulübe yeni gelir kaynakları sağlamak adına yeni sponsorlar bulacaklarını ve bunun içinde iş adamlarıyla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Özgökçen "Yönetimimiz 25 gündür Konyaspor için çalışıyor. Transfer, sponsorluk hepsi üzerinde çalışıyoruz. Kulübümüze yeni gelir kaynaklarının oluşması adına sanayicilerimizle görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah gelecek sezon yeni sponsorlarımız olacak" dedi.

'TRANSFERDE BÜTÇEMİZ 25 MİLYON'

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bu sezon transferde harcayacakları miktarın 25 milyon  lira olduğunu belirtti. Kulübün durumunun ortada olduğunu belirten Özgökçen "Kulübümüzün 90 milyon TL'lik maliyeti var. Bunlar şu anki futbolcularımızın giderleri. Bizim transfere ayırdığımız para ise 25 milyon TL civarında. Malum kulübümüzün durumu ortada " diye konuştu.

'ALTYAPIYI BURAYA TAŞIYACAĞIZ'

Başkan Özgökçen alt yapıya önem verdiklerini genel kurulda söylediklerini ve bunun için de gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Özgökçen "Tesisler için çalışmalarımız sürüyor. Altyapımızı Kayacık Tesislerine taşımak istiyoruz. Hatta buraya bir okul yapılabilir mi ona bakıyoruz. Konyaspor Koleji gibi. Mevzuata bakıyoruz. Gençlerimiz hem okullarına gidecek hem de spor yapacaklar. İnşallah yapabiliriz" diye konuştu.

'BAŞKAN HİLMİ KULLUK'UN DESTEKLERİ ORTADA'

Başkan Özgökçen, Eski Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve ekibinin kulübe sağladıkları katkıların ortada olduğunu ve bunu kimsenin inkar etmemesi gerektiğini söyledi. Başkan Fatih Özgökçen, "Başkan Hilmi Kulluk ve ekibinin Konyaspor'a hizmetleri çok fazladır. Verdiği desteği biliyorum. Emanet paralarını bile talep etmediler şu an için. Konyaspor'a olan katkılarını kimse inkar edemez" dedi.

'KONYASPOR SADECE FUTBOL DEĞİLDİR'

Konyaspor kulübünün sadece futboldan oluşmadığını belirten Başkan Özgökçen "Konyaspor'a sadece futbol olarak bakmamak lazım. Bir çok branşımız var ve bu branşlarda başarılı olan sporcularımız var. Yönetim olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Oradaki sporcularımıza her türlü desteği sağlayacağız. Ayrıca basketbolda önemli hedeflerimiz var. Takımımızın başına Okan Çevik'i getirdik. İnşallah yeni sezonda takımımız çok büyük başarılara imza atar" dedi.

konyaspor-baskani-fatih-ozgokcen-ve-yonetim-kurulu-kameralar-karsisinda-002.jpeg

'YENİ MARŞ ÇALIŞMALARIMIZ VAR'

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Kulübün 100.yıl kutlamaları çerçevesinde yeni bir marşın hazırlandığını ve bunu yakında taraftarların beğenisine sunacaklarını söyledi. Özgökçen "100. yılla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yeni bir marş çalışmamız var. En kısa sürede bitirilip taraftarımızın beğenisine sunacağız. Hedef olarak da şunu söyleyeyim; mütevazi bir takım olacağız. Başarı için çalışacağız. İlk 10 içinde olalım yeter. Durumumuz belli" diye konuştu.

'YAYINCI KURULUŞ ÖDEME YAPMADI'

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, basın toplantısında yayıncı kuruluşun hala ödeme yapmadığını ve bu konuda problemlerin olduğunu da kaydetti.  Özgökçen "Yayıncı kuruluş Konyaspor'a yapması gereken ödemeyi henüz yapmadı. Bu konuda problem var. Ama çalışmalarımız sürüyor. İnşallah en kısa sürede bu problem çözülür. Aksi takdirde biz de sıkıntı yaşarız" dedi.

'TARAFTARIMIZI ÖZLEDİK'

Taraftarların artık maçlara alınmasını beklediklerini ifade eden Özgökçen "Yeni sezonda taraftarımızı maçlarda görmek istiyoruz. Onlarsız maçlarımız zevksiz geçti. Kombinelerde ise fiyat çalışmalarımız devam ediyor. Ama çok düşük olmayacak fiyatlar. Sonuçta Konyaspor bu şehrin markasıdır." diye konuştu.

'BORÇ 320 MİLYON CİVARINDA'

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen kulübün borcunun şu an için 320 milyon civarında olduğunu açıkladı. Özgökçen "Genel kurulda borç 242 milyon olarak açıklanmıştı ama faizlerle ve dövizdeki dalgalanmalarla bu rakam 320 milyon civarında... Bunu tam hesaplamak lazım. Sonuçta faiz işliyor. Bu borcu azaltmak için Konya olarak ayağa kalkmamız lazım. Ama dediğim gibi göreve geldiğim günden bu yana herkesin desteği var" dedi.

konyaspor-baskani-fatih-ozgokcen-ve-yonetim-kurulu-kameralar-karsisinda-001.jpeg

TATLICAK TESİSLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Başkan Fatih Özgökçen, Tatlıcak Tesislerinin de yakında satışa çıkacağını açıkladı. Özgökçen "Tatlıcak Tesislerindeki arazimizin satışa sunulması bugünlerde gerçekleşecek. İhale yolu ile şeffaf bir şekilde yapılacak. Buradan ne kadar gelir sağlarız bilemiyorum" ifadelelerini kullandı. 

Son olarak TFF'nin yeni yabancı oyuncu kuralını değerlendiren Özgökçen "Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kuralıyla alakalı aldığı kararı destekliyoruz. Ancak kulüplerin altyapısına katkı sağlayacak bazı düzenlemeler yapılabilir" diye konuştu.

Kazım Özçelik / Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.