Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Ahmed Hassan açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, kulübün mali durumuyla alakalı şehrin dinamikleriyle sorunu çözmeye çalıştıklarını belirtirken, Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan’ın da takıma faydalı olacağına inandığını söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Ahmed Hassan açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, TRT Spor yayınına telefonla katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özgökçen, kulübün mali durumuyla alakalı şehrin dinamikleriyle sorunu çözmeye çalıştıklarını söyledi. Özgökçen, " Anadolu Kulüplerinde ekonomik sıkıtı söz konusu. Ekonomik darboğazla birlikte bankalar birliği ile yapılan anlaşma söz konusu. Konyaspor'unda geçmiş dönemlerden birikim gelen parasal problemleri söz konusu. Ancak yönetim ve şehir olarak tüm dinamiklerle bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. İnşallah geleceğimi de umut ediyorum" diye konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Mısırlı oyuncu Ahmet Hassan'ın da transferine de değindi. Özgökçen "Bir çok isimle irtibat halindeydik ama asıl transfer etmek istediğimiz isim Ahmed Hassan'dı. Yunanistan, İstanbul ve Konya'ya geldi, son saatlerde imzayı attık. Konyaspor'a faydalı olacağını düşündüğümüz bir oyuncu" diye konuştu.

Altyapıya da değinen Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bu konuda önemli adımlar attıklarını söyledi. Özgökçen " Anadolu kulüpleri ekonomik sıkıntılardan ancak altyapıya yönelerek kurtulabilir. Altyapıya önem veriyoruz. Ülke çapında okullarımız var. Hem Konyaspor'a hem de Türk futboluna katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum