Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den flaş açıklamalar

Konyaspor Teknik Direktörü Fatih Özgökçen, bu sezon kadroya dahil edilen 9 futbolcunun tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den flaş açıklamalar

Konyaspor, bu sezon kadrosuna kattığı 9 futbolcu için tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ile yeni transferler Ekrem Kayılıbal, Nafican Yıldırım, Serdar Gürler, Paul Jose Mpoku, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Endri Çekiçi, Konrad Michalak ve Ahmed Hassan katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özgökçen, ligin ilk 4 haftasını geride bıraktıklarını ve alınan sonuçlardan memnun kaldıklarını söyledi. Özgökçen "Sezona çok iyi başladık ve ilk 4 haftada ortaya konulan performans ve alınan sonuçlar bizi oldukça memnun etmiştir. İlhan hocamızın önderliğinde teknik ekip takımı yönetiyor. Bundan sonra da iyi oyunumuzu ileriki haftalara taşır ve güzel sonuçlar almaya devam ederiz inşallah" dedi.

"MALİYETİ YÜKSEK OYUNCULARDAN UZAK DURDUK"

Fatih Özgökçen, transfer döneminde akıllı politika yürüttüklerini söyleyen Özgökçen, maliyeti yüksek oyunculardan uzak durduklarını belirterek "Konyaspor olarak transfer politikasını başarılı bir şekilde yürüttük. Pahalı oyunculardan uzak durduk. Konyaspor'un boşa harcayacağı parası yok. Ayrıca, 123 milyon Türk Lirası olan harcama limitimizden 10 milyon Türk lirası kaldı. Onu da ara transferde harcayabiliriz" diye konuştu.

Pazar günü zor bir deplasman maçına çıkacaklarını ifade eden Özgökçen "Ligin 5. Haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacağız. Zor bir deplasman. Rakibimiz 4 haftadır galibiyet alamadı. Hedefimiz iyi futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak" dedi.

'TRABZONSPOR TEKLİFİMİZİ GERİ ÇEVİRDİ"

Trabzonspor maçının açıklanan saate oynanacağını ifade eden Özgökçen "Taraftarımızın Trabzonspor maçı ile alakalı isteklerini değerlendirdik ve Trabzonspor ile maçın başlama saati ile alakalı görüştük. Ancak Trabzonspor bizim teklifimizi geri çevirdi. Maç açıklanan saatte başlayacak" dedi.

Başkan Fatih Özgökçen, kadroya katılan yeni oyuncuların Konyaspor'a hayırlı olmasını dileyerek "Kadromuza 9 oyuncu kattık. Hepsi birbirinden yetenekli ve kulübümüze faydalı olacaklardır. Gerek kendileri gerekse aileleri de bizim misafirimizdir. Yönetim olarak bütün sorunlarını çözüyoruz, çözmeye de devam edeceğiz" dedi.

Kripto para için karar almadıklarını ifade eden Başkan Özgökçen "kripto para için toplantılarımız sürüyor. O konuda karar almadık. Olabilirde olmayabilir de" diye konuştu.

Kulübün mevcut borcu için ise Başkan Özgökçen, ödemelerin devam ettiğini söyledi. Tatlıcak'ta bulunan arsa satışı için ihalenin yapıldığını kaydeden Başkan Fatih Özgökçen, bir teklifin yapıldığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.