Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in öncelikli hedefi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen öncelikli hedefini kulübün mali yapısı olarak belirlerken, kulübe sıcak para akışı sağlamak adına kaynak arayışlarını da sürdürüyor.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in öncelikli hedefi

Konyaspor'un 5 Haziran Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda Başkanlık koltuğuna oturan Fatih Özgökçen ve kurmaylarının öncelikli hedefleri kulübün mali yapısı. 

Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan Özgökçen, başkanlık döneminde sportif başarının yanı sıra stadyum, ticari ürün, sponsorluk, yayın ve ticari proje gelirlerini artırmayı hedefliyor. Kaynak arayışına giren Başkan Özgökçen, mali açıdan kulübe nefes aldırmak isterken, yeni gelir kaynaklarıyla borç yapmayı, mevcut borçları azaltarak ödeme dengesini sağlamayı planlıyor.

Öncelikle maliyeti yüksek ve bonservisli transferlerden uzak durularak mevcut kadroyu korumayı planlayan Başkan Özgökçen, fazlalık olarak görülen yerli-yabancı oyuncuların satılarak ya da kiralanarak gelir elde edilmesini diğer hedefleri arasında yer aldığı öğrenildi.

Fatih Özgökçen’in çözümleri arasında alt yapıdan yetiştirilecek ve keşfedilecek oyuncuları parlatıp değer oluşturarak Konyaspor’un geleceğini inşa etmek de yer alıyor.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Olağanüstü genel kurulda birlik ve beraberliğe vurgu yapan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, kulübün mali yapısını düzeltme adına Konya’daki iş adamlarıyla da bir araya geleceği kaydedildi.

Yeşil beyazlıları daha da ileriye taşıma adına herkesin elini taşın altına sokmaya davet edecek olan Özgökçen'in birlik ve beraberlik içerisinde Konyaspor’un geleceğini inşa etmeyi planladığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum