Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Rize maçı sonrası böyle uyardı

Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, futbolcuları uyardı, “Bugün rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Geride kalan maçlar için burada yaşadıklarımız hepimize ders olsun.” dedi.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Rize maçı sonrası böyle uyardı

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, 5-3 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından futbolcuları uyardı.

“HATAY MAÇINA ODAKLANACAĞIZ”

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, futbolun içinde yenilmenin de kazanmanın da olacağının altını çizdi. Çaykur Rizespor maçının artık geride kaldığını ve önlerinde Hatayspor maçının olduğunu belirten Başkan Kulluk   “Bugün rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Olabilir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Hepimiz çok üzgünüz. Ama buraya takılıp kalmak yerine şu andan itibaren Hatay maçına odaklanmamız gerek. Teknik ekibimizin çabasından futbolcularımızın gayretinden şüphemiz yok. Ve her ne olursa olsun hangi sonuçları alırlarsa alsınlar sonuna kadar hepsinin arkasındayız” dedi.

“KALİTELİ BİR TAKIMIZ”

Başkan Hilmi Kulluk, kaliteli bir takım olduklarını ve bunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Cumartesi günü birlik ve beraberlik içerisinde Hatayspor maçını kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Başkan Hilmi Kulluk, “Biz iyi ve kaliteli bir takımız. Bunu defalarca ispat ettik. Bugün burada ben sen o değil hepimiz kaybettik. Cumartesi bir olacağız birlik olacağız hepimiz kazanacağız ve Rize maçını telafi edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“BAŞLARINIZ DİK DURSUN”

Başkan Kulluk, futbolculardan başlarını önlerine eğmemelerini ve dik durmalarını istedi. Kulluk, ligin bitmesine az bir zaman kaldığını ve Konyaspor’u en iyi yerde sezonu tamamlatacak olan kişilerin yine sahada mücadele edenlerin olduğunu kaydederek, “Kimsenin başı önde olmasın. Dik dursun. Geride kalan maçlar için burada yaşadıklarımız hepimize ders olsun. Bundan sonraki oynayacağımız maçları en iyi şekilde tamamlayıp, sezonu iyi yerde tamamlayacağımıza inancım tam. Sizlere güveniyorum.” dedi.

UYARI İNGİLİZCE OLARAK DA YER ALDI

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, mesajını İngilizce olarak da yayınladı. O bölüm şöyle:

“Today we lost a match that we could easily win.  It can happen.  These are the things that happen in football.  We are all very sorry.  But instead of getting stuck in the past, we need to focus on the Hatay match from now on.  We have no doubt about the effort of our technical staff and the effort of our football players.  And no matter what results they get, we support them all the way to the end.

We have a good and high quality team.  We have proven this many times. Today not only me, not only you, all of us lost. We will stick to each other on Saturday, we will win all togteher and we will compensate for Rize match.

Nobody's head should be down. Keep your heads up.  Let us take lesson from our mistakes for the remaining matches.

I greet you all with affection, and once again express in the strongest way that we will see much better days.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum