Konyaspor Başkanı Korkmaz gelecek sezon hedeflerini anlattı

Konyaspor, Alanya ve Sivas maçlarını kazanarak Süper Lig’de kalmayı garantilemek istiyor. Başkan Ömer Korkmaz, bu iki maçtan galibiyetle ayrılarak Fenerbahçe maçına rahat kafayla çıkmak istediklerini söyledi. Korkmaz gelecek sezon planlarını da anlattı.

Konyaspor Başkanı Korkmaz gelecek sezon hedeflerini anlattı

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Konya’nın milli duyguları çok yüksek bir şehir olduğunu ve Ay Yıldızlıların önemli maçlarına ev sahipliği yaptığını hatırlatan Korkmaz, “inanılmaz bir destek oldu. Fransa ve Hollanda gibi takımları yendik.” dedi.

LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

Konyaspor’un bu sezon ligde zor günler geçirdiğini ve son 6 maçın 4’nü iç sahada oynayacaklarını anlatan Korkmaz, “Hedefimiz ligde kalıcı olmak. İlk maçımız Alanyasporla. Bu 4 maçın ikisi Fenerbahçe ve Galatasaray maçları. Türkiye'nin gündeminde olan maçlar olacak. Belki de Konyaspor şampiyonu belirleyen takım olacak bu süreçte. Şampiyonluktan önce bizi ilgilendiren konu bir an önce matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyecek puanı yakalamak. Alanyaspor ve Sivasspor maçlarıyla bu süreçten tamamen çıkıp Fenerbahçe maçına daha rahat kafayla çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“SÜREKLİ İLK 5 TAKIM İÇİNDE OLMALIYIZ”

Korkmaz, başkanlık sıfatından önce kendisinin Konyaspor taraftarı olduğunu vurgulayarak, gelecek sezona ilişkin planlarını şu şekilde anlattı.

“Benim önceliğim hep şu olmuştur. Süper Lig’de olmazsa olmaz takımlardan birisi haline gelmek, sayılmaya başladığında Konyaspor’un kafadan ilk 5 takım içinde yer almasını isterim.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.