Konyaspor Başkanı Korkmaz: Rakiplerimize göre daha avantajlıyız

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Kayserispor maçında alınan 1 puan ve haftaya oynanacak Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Konyaspor Başkanı Korkmaz: Rakiplerimize göre daha avantajlıyız

Kayserispor maçı sonrası Konya’dan gelen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sözlerinin başında destekleri için yeşil-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

“Bugün burada bu işin biteceğine herkes çok inanmıştı” diyen Korkmaz, 18. dakikada rakip takım oyuncusuna gösterilen kırmızı kartın hakem kararlarını da etkilediğini belirterek şunları söyledi:

“Bugün tüm şehir olarak ligde kalma sorununu ortadan kaldırmak için buraya gelmiştik ama istediğimiz gibi olmadı. Rakip erken bir kırmızı kart gördü. O kart iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama çok basit bir penaltıya maruz kaldık. Direkten dönem toplarımız var alabileceğimiz bir maçtı. Maçta öne geçip tekrar beraberliğe yakalanmak bizi biraz üzdü. Diğer maçlarda istediğimiz gibi gitmedi, belki bugün 1 puan bizi ligde bırakabilirdi.”

konyaspor-kulup-baskani-omer-korkmaz-kayserispor-macinda-alinan-1-puan-ve-haftaya-oynanacak-galatasaray-karsilasmasini-degerlendirdi.jpg

“RAKİPLERİMİZİNDEN DAHA AVANTAJLIYIZ”

Sezonun son haftasında Konya’da oynanacak Galatasaray maçına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Korkmaz; “Puan olarak diğer rakiplerimize göre daha avantajlıyız. Konyaspor’un gücünü biliyoruz. Fenerbahçe maçında nasıl puan aldıysak Galatasaray’dan o puanı alır diğer sonuçlara bakmadan kendi işimizi kendimiz halledebiliriz. Tüm çağrılarımıza camia ve taraftarlar karşılık verdi. Son maçta da dolu tribünler önünde en kötü 1 puan alıp kendi işimizi halledelim istiyoruz. Zor bir süreç, zor oldukça değerli olacak belki de. İnşallah ligi istediğimiz gibi tamamlarız” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.