Konyaspor Başkanı Korkmaz taraftarların sorularını yanıtladı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar Taraftarlar Derneği’nin sosyal medya hesabında canlı yayına katılarak taraftarların sorularını yanıtladı. Korkmaz’ın Fenerbahçe maçına yönelik açıklamaları gündem oldu.

Konyaspor Başkanı Korkmaz taraftarların sorularını yanıtladı

Alanyaspor maçındaki yenilginin şokunu üzerinden atmaya çalışan Konyaspor’dan başkan Ömer Korkmaz, katıldığı canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları cevapladı.

Şuan ki en önemli önceliklerinin Konyaspor’u ligde tutmak olduğunu belirten Korkmaz, bunun da birlik ve beraberlikle olacağını söyledi. Alanya maçındaki taraftar tepkisini anlayışla karşıladığını ancak bu protestoların hem oyuncu grubu hem de teknik heyeti olumsuz etkilediğini ifade eden Korkmaz’ın, 6 Mayıs’ta Konya’da oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamaları ön plana çıktı.

“FENERBAHÇE’DEN İNTİKAMIMIZI ALMAK İSTİYORUZ”

Korkmaz, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak. Sivasspor maçı sonrası Fenerbahçe’den oynayacağımız maçta rahat oynarsak, Fenerbahçe’den intikamımızı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

konyaspor-baskani-korkmaz-taraftarlarin-sorularini-yanitladi.jpg

SONER’E YÖNELİK PROTESTOLAR

Alanyaspor maçında tepkilerle karşılaşan Soner Dikmen’e sahip çıkan Korkmaz, şunları söyledi:

“Birilerini hemen günah keçisi yapıyoruz. Ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Soner çıkarken armasını öptü, sonra özür diledi, önünüzde eğiliyorum dedi. Kendi elimizdeki değeri koruyalım”

“ŞİRKETLEŞME ZORUNLULUK HALİNE GELDİ”

Ömer Korkmaz, şirketleşme konusunun da Konyaspor için zorunluluk haline geldiğine vurgu yaparak, “Bugün aşağı ligden yabancı grubun aldığı Göztepe bağıra bağıra geliyor. Konyaspor yabancı gruba satılmamalı ama şirketleşmeli. Bunun için borcun belli bir düzeye çekilmesi gerekiyor. Dernek statüsündeki takım her geçen gün azalıyor. Şirketleşme zorunlu hale gelebilir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum