Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan maçın hakemine tepki

Konyaspor Kulübü başkanı Ömer Korkmaz, Alanyaspor maçında yeşil-beyazlı takım aleyhine verilen penaltı kararına tepki gösterdi. “Maçın hakemi bizi sindirmeye çalıştı” diyen Korkmaz, hakemle ilgili gerekli açıklamayı yapacaklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan maçın hakemine tepki

Konyaspor cephesinde hakem kararına tepki. Alanya’daki kritik mücadeleden 1 puanla dönen yeşil-beyazlı takımda hakem Burak Pakkan’ın ilk yarıda çaldığı penaltı kararına Başkan Ömer Korkmaz tepki geldi.

“BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞTI”

Takımı deplasmanda yalnız bırakmayan Korkmaz, yaptığı açıklamada; “Hakem bizi sindirmeye çalıştı. Hakemle alakalı da bir açıklama yapacağız. İstanbulspor maçında da aynı hakemle baya sıkıntı yaşadık” dedi.

konyaspor-baskani-korkmazdan-macin-hakemine-tepki.jpeg

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Yeşil-beyazlı taraflara da çağrıda bulunan Korkmaz, Sivasspor maçında tribünleri dolu görmek istediklerini belirterek şunları söyledi:

“Seyircinin ne anlam ifade ettiğini burada kısmen de olsa gördük. Birlikte olursak kazanırız. Oyuncularımı da sahada gösterdikleri mücadele için teşekkür ediyorum.”

KORMAZ’DAN TRANSFER MESAJI

Başkan Ömer Korkmaz, ara transfer dönemiyle ilgili de mesaj verdi. Kısıtlı bir kadrolarının olduğunu ifade eden Korkmaz, “ Herhangi bir sakatlık olmadan kendimizi ara transfer dönemine atmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.