Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan rehavet uyarısı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 3-0 biten Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İyi bir oyunla gelen galibiyetin oyunculara ve taraftara güven aşılaması açısından önemli olduğunu belirten Korkmaz, Kayseri maçı için uyarıda bulundu.

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan rehavet uyarısı

Ligde 3 maç sonra kazanan Konyaspor kümede kalma adına kritik bir galibiyete imza atarak puanını 40'a çıkardı. Ankaragücü ve Karagümrük’ün dışındaki takımların maçlarını kazanması alt sıralardaki hesapları karıştırdı.

REHAVET UYARISI

Samsunspor maçı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, konuşmasının başında tribünleri dolduran yeşil-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi.jpg

“TAKIMIN ÖZGÜVENİ ARTTI”

Korkmaz, 3-0’lık galibiyetin ve ilk yarıdaki etkili oyunun özgüven açısından çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu maçı oynanmamış gibi kabul edeceğiz. Çünkü hiçbir şey bitmiş değil, alt sıralardaki takımlarda maçlarını kazandı. Kayseri maçına da aynı hassasiyetle hazırlanacağız. Rehavete kapılmadan artık bu işi bitirmek istiyoruz. Bu galibiyet oyuncularımızın özgüvenleri arttırdı. Bizim için bu skorun en önemli tarafı buydu. Mutluyuz, çok sevindik. Ortaya konulan futbol taraftarlara da güven aşıladı. Oyunculara daha öncede en kötü günde bile onlara olan inancımı kaybetmediğimi söyledim. Bugün bize inananlarla yola devam ediyoruz. Şu ana kadar zorda olsa buraya kadar geldik. İnşallah sonu da güzel olur.”

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.