Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan rehavet uyarısı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Adana Demirspor maçı öncesi bir kez daha taraftarlara çağrıda bulundu. “Bugün en çok ihtiyacımız olan şey seyirci desteği” diyen Korkmaz, Pendik galibiyetinin iç sahada taçlandırılması gerektiğini belirtti.

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan rehavet uyarısı

Konyaspor Süper Lig’de Hatay ve Pendik maçlarında aldığı kritik galibiyetle 13 hafta sonra düşme hattının üzerine çıktı. Teknik direktör Ömerovic ve Başkan Ömer Korkmaz Pendikspor maçı sonrası rehavet uyarısında bulundu.

İç sahadaki Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarının Lig’de kalma adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

“REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

Dün akşam Konya Olay TV’de Murat Dönmez’in sorularını yanıtlayan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Yönetim olarak Hatay, Pendik, Adana ve Karagümrük maçlarına özel hazırlık planı yaptık, adeta seferberlik ilan ettik. Oyuncu grubuna prim açıkladık, iç saha dış saha diye ayırdık. Hatayspor ile başlayan galibiyet serimizi Pendik maçında sürdürdük. Ancak rehavete kapılmamalıyız, ligde kalmayı garantileyene kadar bu motivasyonu sürdürmeliyiz. Deplasmanda aldığımız galibiyeti iç sahada taçlandırmalıyız. Maçı kazanmamış gibi Adana Demirspor maçına hazırlanmalıyız. Gerçekten çok stres ve baskı altındayız. Adana ve Karagümrük maçını kazanırsak çok daha rahatlayacağız.”

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi.jpg

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Adana Demirspor maçının önemine dikkat çeken Korkmaz taraftarlara bir kez daha çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Bu maç bizim için gerçekten çok önemli. Hatay maçından daha fazla seyirciyi tribünde görmek istiyoruz. Konyaspor düşme hattının üzerine geçti, şimdi daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bütün kırgınlıkları, küskünleri geriye bırakalım, bugün en çok ihtiyacımız olan seyirci desteği.”

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi-001.jpg

KONYASPOR’DAN TARAFTAR FORMASI KARARI

Gelecek sezon Konyaspor’un giyeceği formalarla ilgili yeni bir anlaşma yaptıklarını da duyuran Korkmaz, “Yakında yeni ürünlerimiz gelecek, yeni sezon formalarımız tasarlanacak. TFF’ye vereceğimiz forma belli. 3 tane forma veriyoruz normalde. 4. formayı da taraftarımıza seçtireceğiz. Taraftar forması ismini koyacağız. İnternet üzerinden 3-4 seçenekli bir anket yapacağız. En çok oy olan formayı da taraftar forması olarak tasarlayacağız ve satışa sunacağız” dedi.

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi-004.jpg

"GÖKHAN TÖRE İLE YOLLARI AYIRDIK"

Konyaspor Başkanı, sezon başında transfer edilen Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını da açıkladı. Korkmaz, “Gökhan ikinci devre yaptığımız transferlerin ardından takımda forma şansı bulamayacağını ve ayrılmak istediğini söyledi. Biz de yolları 15 gün önce ayırdık. Bunu da fazla dillendirmek istemedik" ifadelerini kullandı.

konyaspor-baskani-korkmazdan-rehavet-uyarisi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.