Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan taraftar tepkisine yanıt

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Alanyaspor maçının ardından olağanüstü toplandı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Korkmaz, “Şu an hesap kesme günü değil, sezon bitiminde gereğini yaparız” dedi.

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan taraftar tepkisine yanıt

Konyaspor’da Alanyaspor maçında alınan yenilginin şoku yaşanıyor. Taraftarlar sahada hiçbir varlık gösteremeyen oyuncuları ıslıkladı, ikinci golden sonra Alanyaspor’u alkışladı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, maçından ardından yönetim kurulu üyeleriyle olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Korkmaz, taraftarların gösterdiği tepkiye yanıt verdi.

Korkmaz, “Maç oynanırken tepki vermenin bize bir faydası olmuyor. Şu an bizim oyuncularla, teknik direktörle hesap kesme bugün değil. Bunlar Konyaspor’un ligde kalmasından sonra konuşacağımız meseleler. Camianın istemediği kimseyi burada tutmayız. İhtiyacımız olan şey destek. Ben ilk defa bu kadar çok moralsizim. Tribünlerde yaşananlar benim moralimi düşürdü. Sanki ikinci golden sonra ligden düşmüşüz gibi bir atmosfer beni çok rahatsız etti.” dedi.

konyaspor-baskani-korkmazdan-taraftar-tepkisine-yanit.jpg

“HOCA DEĞİŞİKLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Teknik direktör değişikliği düşünmediklerini ifade eden Korkmaz, “futbolcu grubunun da paramızı geç alıyoruz diye sahada mücadele ortaya koymayacaklarına düşünmüyorum. O kadar karakter yoksunu olduklarına inanmıyorum. Karakterli oyuncu grubuna sahibiz. Şimdi tamamen Sivasspor maçına odaklanıp en iyi şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.