Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan taraftara çağrı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’dan Samsunspor maçı öncesi taraftara çağrı geldi. Maçın ligde kalma adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Korkmaz, “Pazar akşamı saat 19’da bu sıkıntılı sürece son verip, sevincimize ortak olmanızı istiyorum.” dedi.

Konyaspor Başkanı Korkmaz’dan taraftara çağrı

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’den 1 puan alarak ligde kalma umutlarını Samsunspor maçına taşıyan Konyaspor’da yönetimden taraftarlara kenetlenme çağrısı geldi.

HAYDİ KONYA KENETLENME ZAMANI

Başkan Ömer Korkmaz Pazar günü saat 19’da Konya’da oynanacak karşılaşma öncesi bir kez daha kameraların karşısına geçerek yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlardan destek istedi.

konyaspor-baskani-korkmazdan-taraftara-cagri.jpg

Korkmaz, kulübün sosyal medya hebasından yaptığı açıklamada, “ Büyük Konyaspor camiası. Takımımız, Pazar günü son yılların en önemli maçına çıkacak. Yönetime geldiğimiz günden bu yana verdiğiniz desteğin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Pazar akşamı saat 19’da bu sıkıntılı sürece son verip, sevincimize ortak olmanızı istiyorum. Bu kritik mücadelede şehrimizin değeri Konyaspor’umuza sahip çıkacağınızı biliyorum. Sizin tribündeki tutkunuz, sahada gücümüz olacak. Haydi Konya kenetlenme zamanı” ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİLER KAYACIK TESİSLERİNE KAMP KURDU

Konyaspor yöneticileri kritik Samsunspor maçı öncesi Kayacık Tesislerine adeta kamp kurdu. Dün gerçekleştirilen antrenmanı izleyerek futbolculara moral verdi.

konyaspor-baskani-korkmazdan-taraftara-cagri-001.jpg

“BU MAÇI ALARAK CADDEYE BERABER ÇIKALIM”

Konyaspor ikinci başkanı Adem Bulut’ta, Korkmaz’ın çağrısına destek verdi. “Samsun maçında stadı doldurarak bu sezonun seyirci rekorunu hep beraber kıralım. Bu maçı alarak caddeye beraber çıkalım” diyen Bulut, tüm şehri maça davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.