Konyaspor Başkanı Özgökçen: Aykut Kocaman’a teklif yapmadık

Konyaspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Taraftar yeni hocanın kim olacağını merakla bekliyor. Bugünkü basın toplantısında Başkan Fatih Özgökçen’e, Aykut Kocaman ve Dirk Kuyt isimleri soruldu.

Konyaspor Başkanı Özgökçen: Aykut Kocaman’a teklif yapmadık

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in, Kayacık Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yeni teknik direktörün açıklanması bekleniyordu. Ancak Özgökçen isim konusunda hiç işaret vermedi.

STANOJEVİC KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI

Başkan Özgökçen, Sırp hocanın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını belirtti. Yönetim olarak Aleksandar Stanojevic ile devam etmek istediklerini anlatan Özgökçen, "Kendisi ayrılmak istediğini ve kulübe mental olarak faydalı olamayacağını söyledi. İleriye dönük 1,5 aylık alacağı dışında herhangi bir tazminat ödemesi yapılmadı." dedi.

KOCAMAN VE KUYT İDDİALARI

Teknik direktör arayışları ve sosyal medyada gündeme gelen isimlerle ilgili de açıklama yapan Konyaspor Başkanı Özgökçen: “Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Alternatiflerden birisi ancak anlaşma yok. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka bir alternatif daha var.” diye konuştu.

Aykut Kocaman ile hiç temas sağlamadıklarını belirten Özgökçen, “Aykut hoca uzun süredir takım çalıştırmıyor. Bizim oyuncu profilimiz ve oyun sistemimizin masaya yatırılması neticesinde, yönetim olarak çalışmamızın çok uygun olmadığı kanaati oluştu. Aykut hocayla görüştüğümüz ve onun kabul etmediği gibi bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.