Konyaspor Başkanı Özgökçen: Bu hainliktir

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Pendikspor maçında bazı taraftar gruplarının yenen ikinci gole sevindiğini belirterek, “Böyle maça geleceklerse gelmesinler. Bu hainliğin bir göstergesidir” dedi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen: Bu hainliktir

5 haftadır puan kayıplarının yaşandığı Konyaspor’da yönetim spor medyası ile buluştu. Başkan Fatih Özgökçen, açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HAİNLİK SUÇLAMASI

Pendikspor maçında yaşananlara dikkat çeken Özgökçen, “Pendik gol attığı zaman bazı taraftar gruplarının sevindiğini gördük. Böyle maça geleceklerse gelmesinler. Konyaspor başkanına yönetime tepki gösterecekseniz maç sonunu bekleyin. Bu hainliğin bir göstergesidir, en sert tedbirleri alacağız” dedi.

FRANSIZ KALECİ KULÜBE İHTARNAME GÖNDERDİ

Sehic’in Suudi Arabistan’a transferinin ardından takıma katılan Fransız kaleci Paul Bernardoni’nin alacaklarından dolayı kulübe ihtarname gönderdiği ileri sürülmüştü. Başkan Özgökçen, bu iddiayı doğruladı.

Özgökçen, “Alacağını alamayan futbolcular ihtar göndermekte özgürdür. Bu tüm takımlarda olur. Paul Bernardoni ihtar gönderdi. İhtarın gereği yerine getirildi. Başka bir durum söz konusu değil.” açıklamasını yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.