Konyaspor Başkanı Özgökçen'den İlhan Palut ile ilgili flaş açıklamalar

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı kulüpte son dönemde alınan başarılı sonuçların ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den İlhan Palut ile ilgili flaş açıklamalar

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı kulüpte son dönemde alınan başarılı sonuçların ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

“KONYASPOR’UN MENFAATLERİ ÖN PLANDA”

Başkan Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile çalışmayı istediğini belirterek “İlhan hocamız çok çalışkan bir insan. Şu an itibariyle ortada bir başarı var. Hocamız ile elbette devam etmek istiyoruz. Konyaspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmek öncelikli görevimizdir. Ortada bir başarı olmasa da kendisiyle devam etmeyi tercih ederim”dedi.

“BAZI KESİMLER RAHATSIZ OLABİLİR”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bazı kesimlerin elde edilen başarıdan dolayı rahatsız olabileceğini söyledi. Özgökçen “Konyaspor'un başarısından rahatsız olanlar olabilir. Yapacak bir şeyimiz yok, rahatsız olmaya devam edebilirler. Biz de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“120 MİLYON LİRA ÖDEDİK”

Başkan Özgökçen şu ana kadar 120 Milyon lira ödeme yaptıklarını kaydetti. Özgökçen “Göreve geldiğimizde 320-330 Milyon lira borç vardı. Biz bu borcun yaklaşık 120 Milyon lirasını ödedik. Ödemeye devam ediyoruz” dedi.

“BASINDAN ÖĞRENDİM”

Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Fatih Özgökçen Ryan Babel konusuna da açıklık getirdi. Özgökçen, “Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz. Böyle bir transfer hedefimiz yok. Haberi ben de basından öğrendim.Sözleşmeler noktasında ince eleyip sık dokuyoruz. Gelecek haftadan itibaren sözleşme yenilemeleri yapılacak” kaydetti.

“TARAFTARIMIZI RİZESPOR MAÇINA BEKLİYORUZ”

Başkan Özgökçen, gıpta ile bakılan bir taraftara sahip olduklarını belirterek “Görsel şovlarına gıpta ile bakılan taraftara sahibiz. Çaykur Rizespor maçımız saat 16’da başlayacak. Bilet fiyatlarında yüzde 50, kombine fiyatlarında yüzde 40 indirime gidiyoruz.  42 bin taraftarımızı Rizespor maçına bekliyoruz. Ayrıca Maç saatlerinin değişmesi bir kulübün isteğiyle olmuyor. İki kulübün isteğiyle de maç saatleri değişmiyor. Gerek TFF’nin gerek yayıncı kuruluşun onayı gerekiyor” dedi.

“HOCAMIZA YABANCI İSİMLER SUNABİLİRİZ”

Başkan Özgökçen, transfer konusunda ise çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Özgökçen “Scout görevindeki arkadaşlar çok sıkı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda birkaç ülkeye gitmelerini planlıyoruz. Ocak ayı itibariyle de İlhan hocamıza sunacağımız yabancı isimler olabilir” diye konuştu.

“AYAKLARIMIZI YERE SAĞLAM BASACAĞIZ”

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Özgökçen Konyaspor Kulübü son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladığını belirterek “Son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladık. İnanıyorum ki, Konyaspor adından daha çok söz ettirecek. Tabii lig devam ediyor. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Maç maç gideceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum