Konyaspor Başkanı Özgökçen'den taraftara sitem: Gerçekten yakışmıyor

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor passo kartına sahip 169 bin 76 kişiden sadece 20 bininin passo kartını güncellendiğini belirterek " Konyaspor’un büyük taraftarına bu sayılar gerçekten yakışmıyor" dedi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den taraftara sitem: Gerçekten yakışmıyor

Konyaspor 2021-2022 sezonuna iyi bir başlangıç yaparak oynadığı oyun ile spor camiasının beğenisini kazandı.

Süper Lig’in 17. haftasına 30 puan toplayarak 2. sırasında giren yeşil beyazlılar, 18 Aralık Cumartesi günü Fraport TAV Antalyaspor’u ağırlayacak. 

"42 BİN KİŞİLİK KORO TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALMALI"

Kulüp Başkanı Fatih Fatih Özgökçen, cumartesi günü çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek taraftarı tribünleri doldurmaya çağırdı. Özgökçen “Herkesin malumu, takımımız tarihi bir başlangıç yaptı. Oynadığı oyun, sahada gösterdiği karakter herkes tarafından takdir ediliyor. Bu noktada taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Eski günlerde olduğu gibi 42 bin kişilik koro tribündeki yerini almalıdır. Çünkü taraftarımızın desteğine gerçekten ihtiyacımız var. Takımımız bunu hak ediyor.” dedi.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN'DEN TARAFTARA SİTEM

Taraftarların PASSOLIG kartını güncellemesi gerektiğini hatırlatan Başkan Fatih Özgökçen, şunları kaydetti:

“Passolig verilerine göre Konyaspor passo kartına sahip 169 bin 76 kişi var. Ne yazık ki 100 bini aşan kişiden sadece 20 bin kişinin Konyaspor Passo kartını güncellediğini görüyoruz. Üzülerek ifade ediyorum, Konyaspor’un büyük taraftarına bu sayılar gerçekten yakışmıyor. Bütün taraftarımızın passolig kartını güncellemesini bekliyoruz. Antalyaspor maçıyla başlayarak sezon sonuna kadar takımımızı tribünden desteklemelerini istiyoruz.” 

KONYASPOR - ANTALYASPOR MAÇI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 17. haftasında Konya'da oynanacak Konyaspor-Antalyaspor maçı 18 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda başlayacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.