Konyaspor Başkanı Özgökçen’den TFF'ye geçmiş olsun ziyareti

Kulüpler Birliği, bazı kulüp başkanları ile teknik adamlar ve futbolcular, TFF binasına yapılan silahlı saldırıdan dolayı TFF yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de katıldı.

Konyaspor Başkanı Özgökçen’den TFF'ye geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz hafta TFF'nin Riva'da bulunan merkez binasına gerçekleştirilen silah saldırıdan dolayı TFF yönetimine geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Kulüpler Birliği, bazı kulüp başkanları ile teknik adamlar ve futbolcular, geçmiş olsun dileklerini iletmek için TFF yönetcileri ile bir araya geldi.

Toplantıya Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus ile başarılı file bekçisi Altay Bayındır, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile tecrübeli futbolcu Josef de Souza, Galatasaraylı yönetici Erden Timur ve kaptan Fernando Muslera, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Kasımpaşa Teknik Direktörü Şenol Can, Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar ve Teknik Direktör Recep Uçar gibi isimler katılım gösterdi.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN'DEN AÇIKLAMA

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Elim hadiselerin tekrar vuku bulmamasını arzu ediyoruz. Futbol Federasyonu Başkanımızın nezdinde tekrar tüm yönetim kuruluna tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolu kardeşlik kültürü içerisinde yaşamayı herkesin alışkanlık haline getirmesini umut ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

konyaspor-baskani-ozgokcenden-tffye-gecmis-olsun-ziyareti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.