Konyaspor Başkanı Özgökçen'e yaptığı konuşmayla da sosyal medyayı salladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşil beyazlı taraftarla halı saha maçında bir araya geldi. Kayseri maçı öncesi gündeme oturan Nihat Nadas, teknik direktörleri aratmayan motivasyon konuşmasıyla bir kez daha beğeni aldı.

Konyaspor Başkanı Özgökçen'e yaptığı konuşmayla da sosyal medyayı salladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konyaspor’umuzun kıymetli taraftarları ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla halı saha maçı yaptık. Mücadele gücü yüksek maçta tabii ki dostluk kazandı” açıklamasını yaptı. 

Yönetim kurulu üyeleriyle organizasyonda bir araya geldiği taraftarlara da teşekkür eden Özgökçen, “Tebrik ediyorum arkadaşlar. Çok zevk aldığımız bir maç oldu. En kısa zamanda da yeni bir organizasyonda tekrar buluşalım” ifadelerini kullandı.

Nihat Nadas, Süper Lig’in 14. Haftasında Kayserispor maçı öncesi gündeme oturmuştu.

Kayseri’ye giden Nihat Nadas’ın, eşinin ‘nerdesin mesajına’, ‘Kahvaltı için sucuk almaya gidiyorum ama biraz gecikebilirim, çünkü sucuğu yerinden almak için Kayseri’ye gidiyorum’ içerikli cevabının sosyal medyada paylaşılmasıyla uzun süre gündemde kalmıştı.

İşte Nihat Nadas'ın teknik direktörleri aratmayan o müthiş konuşması:

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.