Konyaspor Basketbol adım adım Süper Lig’e

Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Beysu Konyaspor Basketbol, TED Ankara Kolejliler ile bugün serinin üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Konyaspor Basketbol adım adım Süper Lig’e

Basketbol Erkekler 1. Lig’de Play-Off’tan Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Beysu Konyaspor Basketbol, TED Ankara Kolejliler ile bugün serinin üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Matt, Tayfun, Mehmet, Hazer ve Derek ilk 5’i ile başlayan yeşil-beyazlılar ilk çeyreği 16-12 kazandı. İkinci çeyrekte de iyi oyunu sürdüren Konyaspor Basketbol devre arasına 41-36 önde girdi.

3.çeyrekte de rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettiren yeşil-beyazlılar bu periyodu da 61-58 önde girerken, karşılaşmayı da 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Öte yandan Misli.com TBL’de play-off yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Beysu Konyaspor, yarı finalde Sigortam.net ile eşleşti. Yeşil-beyazlılar rakibi ile ilk maçını 28 Mayıs cumartesi günü Konya’da oynayacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.