Konyaspor Basketbol, Beşiktaş’a farklı mağlup oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Beşiktaş Emlakjet, AYOS Konyaspor Basketbol’u kendi evinde 77-60 yendi.

Konyaspor Basketbol, Beşiktaş’a farklı mağlup oldu

Mücadeleye iyi başlayan Beşiktaş Emlakjet, ev sahibi takımın sayı bulmakta zorlandığı periyotta 18-0'lık seri yakaladı. Periyodun bitimine 3 dakika kala faulden doğan serbest atışla ilk sayısını alan AYOS Konyaspor Basketbol ise geriye kalan sürede Eddie ve Morgan ile etkili olmaya çalıştı. Konuk ekip, ilk çeyreği 18-8 önde geçti.

İkinci periyodun başında sert savunma yapan ev sahibi ekip, bulduğu üçlüklerle farkı kapatmaya çalıştı. Faullerden doğan serbest atışlar ve pota altından bulduğu basketlerle skor üreten Beşiktaş Emlakjet, soyunma odasına 31-22 üstün gitti.

konyaspor-basketbol-besiktasa-farkli-maglup-oldu-002.jpg

Üçüncü periyotta da ev sahibi ekibin öne geçmesine izin vermeyen siyah beyazlılar, farkı bir ara 13 sayıya (39-52) kadar çıkardı. Beşiktaş Emlakjet, ev sahibi ekibin sayı üretmekte zorlandığı periyodu 57-43 önde bitirdi.

konyaspor-basketbol-besiktasa-farkli-maglup-oldu-001.jpg

Son çeyrekte aldığı ribauntları iyi değerlendiren Beşiktaş Emlakjet, farkı bir ara 15 sayıya (48-63) çıkardı. AYOS Konyaspor Basketbol ise bulduğu üçlüklerle farkın daha da açılmasını engellemeye çalışırken, konuk ekip mücadeleyi 77-60 kazandı.

Beşiktaş Emlakjet ligde 4. galibiyetine ulaşırken, AYOS Konyaspor Basketbol ise 10. kez mağlup oldu.

konyaspor-basketbol-besiktasa-farkli-maglup-oldu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.