Konyaspor Basketbol çeyrek finalde

Ankara’da düzenlenen Erkeler Federasyon Kupası A Grubunda mücadele veren Beysu Konyaspor Basketbol son maçında OGM Ormanspor’u mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Konyaspor Basketbol çeyrek finalde

Ankara’da düzenlenen Erkeler Federasyon Kupası A Grubunda mücadele veren Beysu Konyaspor Basketbol son maçında OGM Ormanspor’u 75-67 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ormanspor karşısına Morgan, Alptup Baştuğ, Can Özcan, Hazer Avcı, Gueye ilk 5’i ile başlayan Beysu Konyaspor Basketbol ilk çeyreği 14-16 yenik kapattı. İkinci çeyrekte rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen Yeşil-Beyazlılar bu periyodu 40-40 berabere tamamladı.

3.çeyrekte oyunun kontrolünü eline alan Konyaspor Basketbol son periyoda 66-54 önde girdi. Son çeyrekte de rakibi karşısında etkili oyununu devam ettiren Yeşil-Beyazlılar salondan 75-67 galip olarak ayrıldı.

Bu sonucun ardından Yeşil-Beyazlılar Erkekler Federasyon Kupasında A Grubunu 6 puanla lider olarak tamamlarken adını Çeyrek Finale yazdırdı. Beysu Konyaspor Basketbol çeyrek finalde ise 22 Eylül Çarşamba günü saat 13:00’da TED Ankara Kolejliler’le karşılaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.