Konyaspor Basketbol Koçu Okan Çevik: “100’üncü yılımızda benimde imzam olsun”

Beysu Konyaspor Basketbol Antrenörü Okan Çevik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çevik, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Konyaspor Basketbol Koçu Okan Çevik: “100’üncü yılımızda benimde imzam olsun”

Beysu Konyaspor Basketbol Antrenörü Okan Çevik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Çevik, ligde başarılı sonuçlar aldıklarını belirtti. Zor maçların kendilerini beklediğini kaydeden Okan Çevik “ Takım son iki haftadır farklı galibiyetler alıyor. Bu açıdan sevindirici. Ama asıl sevindirici olan galibiyet değil, basketbolumuzda ciddi anlamda yükseliş olmamız. Yavaş yavaş takım içerisinde artık küçük rötuşlarda son noktalarına geliyoruz. Çünkü biz hem sistem anlamında oynamayı hem de oyuncu özellikleri ön plana çıkarmayı hedefliyoruz. Bu ikisinin harmanlaması zaman alıyor doğal olarak yavaş yavaş onun üzerinde çalışıyoruz. Her gün sistemimizde ilaveler çıkarmalar yenilikler oluyor. Doğal olarak bunlar bir süreçtir. Bundan sonra daha da yukarıya çıkacağız. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum.

Ben sezon başında söyledim. Bizim zor 30 tane maçımız var. Devamında 31'inci maçı oynamamaya çalışacağız öncelikle. Dolayısıyla evet bu 30 maçtan 9'unda 8 galibiyet alarak kapattık. Avantajlı konumdayız. Bu hafta Ormanspor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah o maçı da kazanacağız” diye konuştu.

konyaspor-001.jpg

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kulübün 100’üncü yılında imzasının olmasını arzu ettiğini  kaydeden Çevik, “ Hedefimiz takım olarak şampiyonluk ve süper lige yükselmek. Bu yıl kulübümüzün 100’üncü yılını kutlayacağız.  Ben bunu ilk geldiğim günde söyledim. Ben 100'üncü yılının yazılacak olan tarihinde imzam olsun istiyorum diye. Bütün çalışmamız bu için. Konyaspor gibi bir camianın 100'üncü yılında ben ve ekibim sporcularım, yönetimimiz, başkanımız hepimiz sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu da inşallah başaracağız” diye konuştu.

konyaspor-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.