Konyaspor Basketbol uzatmalarda güldü

Konyaspor Basketbol, Federasyon Kupası ilk maçında normal süresi 74-74 biten karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediyespor’u uzatma bölümünde 89-81 yendi.

Konyaspor Basketbol uzatmalarda güldü

Beysu Konyaspor Basketbol, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Zorlu ve çelişmeli geçen karşılaşmaya Morgan, Mehmet Özdoğan, Can Özcan, Hazer Avcı, Kemal Canbolat ilk 5’i ile başlayan Yeşil-Beyazlılar ilk çeyreği 18-25 önde kapattı. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Beysu Konyaspor Basketbol devre arasına 39-45 önde girdi.

Karşılaşmanın 3.çeyreği 51-55 Yeşil-Beyazlı ekibin üstünlüğü ile sona ererken, mücadele 74-74 berabere sona erdi. Maçın uzatma bölümünde daha iyi bir mücadele ortaya koyan Beysu Konyaspor Basketbol, salondan 89-81 galip ayrılarak Federasyon Kupasına galibiyetle başlamış oldu.

Öte yandan Beysu Konyaspor Basketbol, ikinci maçında ise yarın saat 18.00'de BUDO Gemlik, gruptaki 3. maçında ise 20 Eylül Pazartesi günü saat 19.45'te Ormanspor ile karşılaşacak. Federasyon Kupası'nda çeyrek final maçları 22 Eylül, yarı final maçları 23 Eylül, final maçı ise 25 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.