Konyaspor Basketbol'da Bursaspor mesaisi

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlı oyuncular antrenmanda, çeviklik çalışmasının yanı sıra şut varyasyonları denedi.

Konyaspor Basketbol'da Bursaspor mesaisi

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 10. hafta maçında Cumartesi günü evinde Bursaspor’u konuk edecek Konyaspor Basketbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

İstanbul deplasmanında Darüşşafaka’ya son saniye basketiyle mağlup olan Yeşil beyazlılar, bir günlük dinlenmenin ardından Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda toplandı ve Başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil beyazlılar, antrenmanı çeviklik çalışması ve şut varyasyonları ile tamamladı.

Yeşil beyazlı ekip, yarın da yapacağı tek antrenmanla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürecek ve Cuma günü yapacağı taktik, şut çalışmasının ardından da hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek.

Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet elde eden, 5 kez ise mağlubiyetle ayrılan Konyaspor Basketbol, bir maçı eksik ve kendisiyle aynı galibiyete sahip Bursaspor’u mağlup ederek yükselişe geçmeyi arzuluyor.

ANTRENMANDAN KARELER:

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi.jpg

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi-002.jpg

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi-003.jpg

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi-004.jpg

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi-005.jpg

konyaspor-basketbolda-bursaspor-mesaisi-006.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.