Konyaspor, BATE Borisov maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda BATE Borisov ile sahasında oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Bir günlük iznin ardından Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Konyaspor, BATE Borisov maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk maçta alınan 3-0 galibiyetin ardından bir gün izin yapan futbolcular, Perşembe günü saat 21.00'de BATE Borisov ile oynanacak maçın hazırlıklarına başladı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Morallerin yüksek olduğu gözlenen yeşil-beyazlı ekip, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükselmek istiyor.

konyaspor-bate-borisov-macinin-hazirliklarini-surduruyor.png

5 FUTBOLCU İLK KEZ AVRUPA’DA FORMA GİYDİ

Avrupa kupalarında 13. karşılaşmasına çıkan Konyaspor’da, Soner Dikmen, Uğurcan Yazğılı, Francisco Calvo, Amilton  ve Adil Demirbağ kariyerlerinde ilk kez Avrupa maçında forma giydi.

KOMBİNELERE İLGİ ARTTI

İlk resmi maçta sergilenen futbol, hem taraftarların hem de kamuoyunun dikkatini çekti. Konyaspor’da teknik heyet, futbolcuları ikinci maçta rehavete kapılmamaları noktasında uyarıyor.

Öte yandan Konyaspor’un BATE Borisov karşısında aldığı farklı galibiyet sonrasında kombine kartlara olan ilgiyi attırdı. Kombine artışlarında Konyaspor’un oynadığı pozitif futbolun da etkisi bir hayli fazla.

konyaspor-bate-borisov-macinin-hazirliklarini-surduruyor-002.png

TARAFTARLAR TRİBÜNDE OLACAK

Taraftarlarının önünde oynanacak olan karşılaşmada Konyaspor, güzel futbol ve alınan galibiyetle taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

İLHAN PALUT’UN İLK AVRUPA GALİBİYETİ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise ilk kez Avrupa arenasında görev aldı ve kariyerinin ilk Avrupa galibiyeti sevincini yaşadı.

konyaspor-bate-borisov-macinin-hazirliklarini-surduruyor-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.