Konyaspor Belek’te güç depolayacak! İkinci etap başlıyor

Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Konyaspor, 2. etap kampı için Antalya’ya gitti. Ligin yanı sıra kupada da mücadele verecek Yeşil beyazlılar zorlu maratona hazır olma adına Belek’te güç depolayacak.

Konyaspor Belek’te güç depolayacak! İkinci etap başlıyor

Dünya Kupası nedeniyle çalışmalarını Kayacık Tesisleri’nde sürdüren Konyaspor 2. etap kampı için bugün Antalya Belek’e gitti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcıları, talebelerine sıkı bir antrenman programı uygulayacak.

Öte yandan Yeşil beyazlılarda Calvo dışında eksik bulunmuyor. 2022 FIFA Dünya Kupası’na veda eden Kosta Rika’lı stoperin Belek kampına dahil olması bekleniyor.

NEŞTER VURULACAK

Yeşil beyazlı oyuncular, Belek’te 10 gün sürecek kamp programı çerçevesinde taktik antrenmanlar ve fiziksel yükleme ile birlikte hazırlık maçları da oynayacak.

Bölgede kamp yapan takımlarla yapılacak hazırlık maçlarıyla Yeşil beyazlı ekibin eksik noktalarına neşter vurulmuş olacak.

Kamp sonrası evine dönecek İlhan Palut ve öğrencileri, hazırlıklarını Kayacık’ta sürdürecek. Konyaspor, Dünya Kupası arası Ziraat Türkiye Kupası’nda Bodrumspor, Süper Lig’in 15. Haftasında da Alanyaspor’u konuk edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.